Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Még náluk lakunk, kb fél évig házfelújítás miatt. Félek, hogy nem örülnek majd neki, hogy azt gondolják várhattunk volna még. A férjem szerint nem kellene ettől félnem, egyetlen gyerekük vagyok, meg egyébként is jó a viszony, csak a helyzet fura egy picit.

Mit csináljak, ha nem tudunk költözni, mire jön a baba?

2008. dec. 10. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én 30 hetes terhes vagyok,mi is a szüleimnél lakunk, házfelújítás miatt, és nincs semmi gond, a párom igekszik befejezni a házat, mert februárra kell a gyerekszoba. Szerintem 9 honap alatt simán befejezitek, nekünk 4 hónap altt kell:S

Gratulálok a babához, nyugodam mondd el a szüleidnek, örülni fognak!

Jó babavárást!

2008. dec. 10. 12:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne csinálj semmit,akkor erendezed a szoba´tokat úgy ,hofy a baba is elférjen.

A szüleid biztosan fognak örülni.Föleg hogy házasok vagyok,akkor 100%nem "gyerekek"....

Àllj eléjük,és mondd meg,hogy van egy nagy híred!!!!Szerintem akkor már sejteni is fogják.

Gratula a babához.

10 hónapos kisla´ny anyukája.

2008. dec. 10. 12:17
 3/4 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem siman alljatok elejeuk a nagy hirrel, biztosan orulni fognak neki. Es nem arrol van szo, ahogy azert laktok naluk, mert mashogy nem tudjatok megoldani, hanem mert eppen lakast ujitotok fel, tehat idoszakosan laktok naluk. Ha meg nem sikerul a baba erkezesere befejezni a lakast? Na bumm. Akkor marj egy kicsi kesobb koltoztok el, anyud meg biztosan orulni fog, hogy addig is unokazhat. De te ismered a szuleidet.
2008. dec. 10. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Közeledik a karácsony. Ennél jobb pillanat nincs is.... Karácsonyfa, meghitt vacsora, emelkedett hangulat, olyan örömmámor mindenkinél. Kell ennél jobb alkalom? ( már ha nem jönnek rá hamarabb, nem fogsz hányni, esetleg hamar gömbölyödni, hamar elfáradni ..... )

Én sem félnék elmondani, kicsit olyan, mintha még mindig gyerek lennél és tartanál tőlük. Nem kell. Szerintem sokkal jobban fogják venni, mint azt gondolod. Pozitív hozzáállás! Meg hát ha még ilyen fiatal a terhességed, és fél év alatt befejezitek a házat, akkor már végül is nem az ő "nyakukra" születik a pici, nem igaz?

2008. dec. 10. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!