Mit kéne most tennem szerintetek? Hogy mondjam el a szüleimnek? Hova menjek dokihoz? Stb.
Szia! Először arra kérlek, hogy nyugodj meg.
Arra lennék kíváncsi, hogy a szüleiden kívül van-e más segítséged? Akár a páros vagy barátnők? Nagyon fontosak lennének. Mivel írod, hogy a szüleidel nincs jó viszonyod a dolog kettős lehet: vagy megenyhülnek annak a hírére, hogy babád lesz vagy mindenféle riherongynak lehordanak. Ezért nagyon fontos a párod hozzáálása. Ő mit szól hozzá?
Ha pénzügyi nehézségeitek vannak tudok szervezetetket, akik akár babaruhát is tudnak nektek adni. csak írd le hogyan segíthetnék? :)
19:20-as ritkán olvasni ilyet!
Kevés ilyen jóindulatú van.
először is 19 évesen
illendő lett volna védekezni.
19 évesen már nagykorú, nem érdemes lepocskondiázni. Sőt, szexelni is lehet már ebben a korban. Mivel nem írja, hogy védekezés mellett vagy felelőtlenül esett-e teherbe, nem érdemes bántani.
Előbb-utóbb sajnos el kell mondd nekik. Én egyesével kezdeném, nem egyszerre.
Miért nem jó a kapcsolatotok? Ha amúgy felelőtlennek tartanak, az a bajuk veled, akkor nem lesz könnyű dolgod. Sajnálom.
Szia.először nyugodj meg és döntsd el magadban hogy fel tudod e nevelni a babát és hogy szeretnéd e őt..Ha igen akkor vedd elő az anyai ösztönöd és kerek perec mondd meg hogy te sem igy tervezted de kis babát vársz nem kéred őket arra hogy tapsoljanak de szeretnéd ha támogatnának lelkileg.
Én 17 évesen lettem terhes felelőtlen voltam de ha ma nem lenne a lányom tuti bánnám egy életre.nekem sem volt jo a viszonyom a szüleimmel de mikor elmondtam mellém álltak.Én meg mondtam hogy nem szeretném elvetetni de mellettem volt a párom nekem igy könnyebb volt..Párod mit szól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!