Pici,8 hetes terhes vagyok és barnás, kocsonyás váladékozásom van, forduljak dokihoz?
HA mostanában kellene megjönni, akkor azt mondják nem vészes.
Nem írtad mennyi ez a váladék, mióta tart... Ezek fontosak.
Ha nem múlik el 1-2napon belül menj azonnal dokihoz.
Görcseid nincsenek?
Szia!
Igen még ma! Ha nincs rendelés akkor ügyelet! Nekem is volt pont ugyanennyi idős terhesen!
Semmit nem érzek, nincsenek görcsök, vagy fájdalom, csak ma tapasztaltam először ezt a furcsa színű és állagú váladékozást.
Nem, nem most lenne az ideje, hogy megjöjjön.
Az első 12 hétben ezzel a gonddal feltétlenül el menni, mert ilyenkor ha probléma is lenne, akkor is megmenthető a terhesség. Én szaladnék.
Én is elkezdtem barnázni a 6. héten, azonnal kaptam gyógyszert, amit a 12. hétig szednem kellett. Lehet, hogy Nálad semmi gond, de én nem kockáztatnék.
Minden jót!
Egyetértek! Ne kockáztass! Nekem se voltak görcseim! De rohantam a kórházba!
Egy gyönyörű 2 éves és egy 28 hetes magzat anyukája
Első vagyok. Nekem klassz orvosom van (szerinte mi magyarok ezt túlzásba visszük, a svédeknél még erős vérzéssel is hazaküldik az embert--> és nálunk magasabb a vetélés még így is) és igen nem szabad vérezgetni, de nem szabad vészmadárnak sem lenni.
Én már nem is megyek be vele. Nospa, magne B6, magnerot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!