Mit kéne most tennem szerintetek? Hogy mondjam el a szüleimnek? Hova menjek dokihoz? Stb.
Figyelt kérdés
19 éves budapesti lány vagyok és 6 hetes terhes, még a szüleimmel élek és 1 év múlva érettségizem. Kétségbe vagyok esve és szüleimel nincs jó viszonyom, nem tudom mit szólnának.2011. ápr. 26. 19:14
11/14 anonim válasza:
Légy bátor, és ne félj! Valószínű, hogy ők is felelősségteljes gondolkozásnak fogják tartani, hogy nem akarod elvetetni! Ha pedig mégsem, (hiszen te szereted a gyermekedet, párodat) mondd, hogy ha nem támogatnak, akkor sem fogsz az élete ellen törni. Igazuk van az előzőeknek, csak állj eléjük, és próbáld őket meggyőzni. Remélem megértik, és melletted fognak állni! Sok sikert!
12/14 anonim válasza:
Légy hozzájuk őszinte bárhogy is ők a szüleid biztosan szeretnek téged és támogatni fognak. Ha pedig a párod is melletted áll nem kell félned. Egy baba csodás dolog majd meglátod hogy minden rendben lesz.
13/14 anonim válasza:
figyelj,ez a baba nagyon szeretne hozzátok jönni.ti szeretnétek,ez már jó.terhesen is lehet suliba járni.anyukádék elé meg bátran állj ki és egyszerűen mond meg,hogy babát vártok.
14/14 anonim válasza:
Szerintem a kommentjeidben már le is írtad a választ. :) (Véleményem szerint helyesen:))Mármint hogy nem tudnád elvetetni. Mi lenne, haa először a barátod családjával közölnétek? Az ottani reakciókból talán erőt tudsz meríteni, hogy elmondhasd utána a szüleidnek. Azért jó, hogy állnak melletted.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!