Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondjam meg a szüleimnek...

Hogy mondjam meg a szüleimnek szépen, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 13:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
"szeretnék megosztani veletek egy jó hirt: babát várok" vagy "februárban nagyszülők lesztek"
2009. aug. 3. 13:36
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Mi vettünk egy pár kiscipőt (sárga színben)és az egyik felét az én szüleimnek a másik felét pedig a párom szüleinek adtuk. Jobban mondva mondtuk hogy csukják be a szemüket és beletettük a kezükbe. Volt ám meglepődés.....
2009. aug. 3. 13:39
 3/21 anonim ***** válasza:
94%

félsz a fogadtatástól? mert ha nem, akkor boldog mosllyal, esetleg egy apró cipőcskével, amit ,,véletlenül" kiteszel az asztal közepére, mielőtt bemennek a szülők.

ha ők nem akarják a babát, az húzósabb, de ezt nem írtad

2009. aug. 3. 13:40
 4/21 anonim ***** válasza:
94%
Én is kis cipőcskéket vettem nekik :-)
2009. aug. 3. 13:41
 5/21 anonim ***** válasza:
93%
Én nem találtam ki semmi különöset, csak megmondtuk és kész.Igaz az elsőnél anyunak megmutattam a tesztet, hogy tudje e mi az, és először nem tudta, na akkor mondtam neki hogy egy poz. teszt.Sajnos apu már nem él, akkor nem így tettem volna.
2009. aug. 3. 14:02
 6/21 anonim ***** válasza:
95%
Mi vettünk egy üveg pezsgőt, odaálltunk a szülők elé, és annyit mondtunk, hogy GRATULÁLUNK! Mire ők meglepődve kérdezték, hogy mihez... hát ahhoz, hogy nagyszülők lettetek! Ezt mind a kettőnk szüleivel eljátszottuk, mondanom sem kell, volt ott sírás.
2009. aug. 3. 14:06
 7/21 anonim ***** válasza:
94%

Páromnak hétvégén tartjuk a 30. szülinapját,és a torta tetejére olyan képet tetetünk,amin mi vagyunk 3-an(apa,anya kisfiunk)

és alattunk repül egy gólya,csőrében egy pólyával,nagyon frankón néz ki,és reméljük,hogy tetszeni fog nekik is.Bár szerintünk a mama már sejt valamit,mert a vasárnapi ebédnél sótlan volt nekem a leves,és nem esett jól a hús sem...

Papa abszolút gyanútlan,de szerintünk nagyon fognak neki örülni.

Szüleimnek telefonon fogjuk elmondani,mert messze laknak.

2009. aug. 3. 14:09
 8/21 anonim ***** válasza:
94%
Mi levélben mondtuk el a nagy hírt, pontosabban képeslapon, bár nekünk az időzítés is tök jó volt, mert szenteste az ajándékozásnál mindenkinek adtunk egy képeslapot ami így szólt: Kedves Nagymama/Nagypapa! Igaz, hogy még csak XY hetes vagyok és anyukám pocakjában lakom, de én boldog karácsonyt kívánok, stb. Az unokátok, a kis pocaklakó! A férjemnek meg annyit mondtam, miután reggel pozitív lett a teszt, hogy kincsem jött hozzád valaki!!! Erre Ő: Kicsoda? Mire én: még én sem ismerem,de itt lakik a pocakomban!!!
2009. aug. 3. 14:22
 9/21 anonim ***** válasza:
63%
én ebből nem csinálok dolgot, amjd örülnek neki, ha meglesz, és kész. Anyukámnak elmondtam, mert nagyon faggatózott, hogy mióta nem védekezünk, mondtam, hogy már vagy 13 hete nem... Anyósomék még nem tudják, de tartok is elmondani nekik, mert nálunk a múltkor is örömtánc volt, sok puszi, meg hű de jó, meg egyebek, aztán meg elvetéltem. Nekem nem hiányzik ez az „örömünnep”. Ha rákérdeznek, elmondom. Ha nem, majd rájönnek maguktól.
2009. aug. 3. 15:02
 10/21 anonim ***** válasza:
62%
ja, 14 hetes vagyok
2009. aug. 3. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!