Hogy mondjam meg a szüleimnek szépen, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 13:34
11/21 anonim válasza:
Én megvártam a 12. hetet. Akkor kértem egy fényképet a dokitól, és azt mutattam meg. Anyukám rendesen bekönnyezett és a nyakamba ugrott örömében, apu meglepődött, nem akarta elhinni, de persze ő is örült, csak ő másként mutatta ki.
12/21 anonim válasza:
Mi ebédre mentünk a szülőkhöz, és kénytelenek voltunk elmondani 6 hetesen. Ugyanis úgy néztem ki, mint egy zombi. Falfehér arc, kialvatlan szemek, öklendezésre nyíló száj, hányásszag, remegő kéz. Ja, és folyamatosan sírtam, hogy én biztos éhen fogok halni, mert mindent kihányok. Mindenki örömködött, csak én éreztem magam a világ szerencsétlenének.
13/21 anonim válasza:
Mi vettünk egy fényképalbumot, beletettük az első ultrahangos képet, amin még csak egy "fekete golyó" látszott, és mellé írtuk hogy "sziasztok! Golyóka vagyok, az unokátok, és ez az első kép rólam"
Volt nyakbaborulástól sírásig minden:) Édesek voltak :)
Már 18 hetes vagyok, de azóta is Golyókának hívjuk a kisfiunkat:)És persze minden ultrahangos fotóból kapnak azóta is a nagyszülők:)
14/21 A kérdező kommentje:
de a szüleim nem akarják h meg tartsam sajnos. és igy hogy kéne előadnom?
2009. aug. 4. 11:46
15/21 anonim válasza:
Ez most nekem zavaros, mert a kérdésed nem erről szólt.
Most hogy is van ez? Tudják, vagy nem tudják?
16/21 anonim válasza:
és te el akarod vetetni hány éves vagy ? az egyik barátnőm 17 évesen terhes lett a szülei mondták hogy el kell vetetnie és a lány nem akarta és a SZÜLŐKNEK BELESZÓLÁSUK SINCS!!! MEGTARTHATTA A BABÁT! Irj mindenképp:)
18/21 anonim válasza:
Na mi a helyzet, hogy mondtad meg?
19/21 anonim válasza:
én is igy jártam és nem vetettem el
15/L
20/21 anonim válasza:
utolsó..és 15 évesen gyereked van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!