Átlagosnál szebb arcúbb, csinosabb kismamák! Ti is tapasztaltátok ezt?
34 hetes terhes vagyok.
Minimális sminkkel, és normális öltözékben megyek ki az utcára.
Megyek a járdán, simán elengedhetne a nő, de nem megy arrébb, inkább fellökne. Volt olyan eset, hogy egy csaj konkrétan nekem is jött.
Szerintem irigység lehet a háttérben.
De ugyanezt tapasztaltam babakocsi tologatás közben is, mert már van gyerekem.
04.20 00:29-es valaszolo:
Nem tudom kinek koszonhetem a 38%-ot de nagyon koszonom.
Nem hiszem,hogy barmi bantot irtam.
Es egy szoval sem mondtam,hogy a molett (kover) kismamak nem szepek. Edesanyam is molett de a legszebb nonek tartom a vilagon mert amugy tenyleg szep (csak tul van 5 szulesen). Csak azt irtam,hogy milyen rossz tapasztalatom volt az orvosi rendelobe eppen a kulsom miatt.
Johet a lepontozas ismet!
Nem tudod? Most én is piros kezet adtam (pedig nem is vettem észre azt a kommentet, de most, hogy felhívtad rá a figyelmemet):
"Es itt a kidumalas tuti,hogy irigysegbol volt mert en nem hiztam elefant mereture mint Ok..."
Én sem híztam 25 hetes koromig, mégsem kiabált velem a védőnő, vagy a kórházban a nővérke, vagy az orvosom. Meg eszembe sem jutna beolvasni egy másik terhesnek, meg leelefántozni, csak mert (jogosan) azt hiszi, hogy fogyózom.
Össze lehetne téged kötni a kérdezővel és az a félelmetes, hogy nem is értitek mások felháborodását, mert ekkora egoistáknak csak addig terjed a tudásuk, hogy szajkózzák a "mertbiztosirigy" mondatot, de hogy más van a háttérben, az eszetekbe sem jut.
Vagy magatokból indultok ki. Egyik sem jó.
Kedves kérdező!
Remélem az én válaszomat még olvasod! Ugyanis teljesen egyetértek veled! Én is ugyanebben a cipőben vagyok! Nagyon sok az irigy ember! És még le is tagadják! Szóval itt mindenki szent aki írt! minket nem is lehet megérteni? senkinek nem jutott eszébe hogy megvígasztaljon? ennyit róluk! egoisták! egyből ellenségesek! szomorú :(
De mire ez a hatalmas ego, hogy mindenki biztos csak irigykedik, aki kiakad rajta, hogy a kedves kérdezőnek mekkora arca van, és mennyire nem megy neki a helyesírás? Most mire legyek irigy? Arra, hogy egy névtelen valaki leírja, hogy ő aztán milyen gyönyörű királylány és ráadásul még terhes is?
Most akkor ha én azt mondom, hogy én még nála is ezerszer gyönyörűbb szépségkirálynő vagyok, és most vagyok terhes a 16. gyerekemmel, és esetleg valaki ki mer röhögni, akkor az irigynek számít? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!