Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Átlagosnál szebb arcúbb,...

Átlagosnál szebb arcúbb, csinosabb kismamák! Ti is tapasztaltátok ezt?

Figyelt kérdés

34 hetes terhes vagyok.

Minimális sminkkel, és normális öltözékben megyek ki az utcára.

Megyek a járdán, simán elengedhetne a nő, de nem megy arrébb, inkább fellökne. Volt olyan eset, hogy egy csaj konkrétan nekem is jött.

Szerintem irigység lehet a háttérben.

De ugyanezt tapasztaltam babakocsi tologatás közben is, mert már van gyerekem.

2012. ápr. 19. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
44%
Igen, mert féltékenyek vagyunk és szóban lökünk fel.
2012. ápr. 20. 15:41
 42/85 A kérdező kommentje:
te nem fogsz engem szóban se fellökni:P
2012. ápr. 20. 15:43
 43/85 anonim ***** válasza:
Tegyél már fel végre egy képet magadról, hadd lássuk a szépségedet :-)
2012. ápr. 20. 17:15
 44/85 anonim ***** válasza:
59%
Biztos nem foglak szóban fellökni, mert elég furcsa gondolkodásra vall, amit mondasz, elhiszem, hogy rosszul esik, hogy sokan ilyen bunkók, de, hogy ezzel áltatod magad, hogy féltékenyek a szépségedre, azért túlzás. Szerintem a többség szinte rád se nézz, csak megy a dolgára.Én jól néztem ki terhesen is, általában elismerően néztek és annyi kedvességet, mint akkor, még nem kaptam. Egyszer fordult elő, hogy nem volt tekintettel egy lány arra, hogy a 9. hónapban vagyok, de az is azért, mert neki az semmit nem jelentett, de eszem ágában nem volt, hogy rögtön valami hátsó szándékot keressek. Neked üldözési mániád van.
2012. ápr. 20. 17:44
 45/85 A kérdező kommentje:
Azért jellemző, hogy mennyi rosszindulatú választ kaptam...
2012. ápr. 20. 18:30
 46/85 anonim ***** válasza:
43%
Ja, mi vagyunk a rosszindulatúak, miközben te feltételezed mindenkiről, hogy féltékenyek rád. Mégis miért lennénk rosszindulatúak, mert elképzelni nem tudjuk, hogy ezért valakit nem engednek előre vagy lökdösik?
2012. ápr. 20. 18:32
 47/85 anonim ***** válasza:
65%

Nem kéne ilyen hülye kérdéseket kiírni, nem kapnál ennyi "rosszindulatú" választ.

Amúgy mégis, milyen választ szerettél volna?

Hogy "hűűű, de jó neked, hogy ilyen szép vagy, bakker!"????

Hát tessék, ha ettől jobban érzed magad, nekem aztán tök mindegy, hogy mit írok :-))))

2012. ápr. 20. 18:39
 48/85 anonim ***** válasza:
80%

Ok figyi, tőlem megkapod, ami annyira kell most neked:

Gyönyörű vagy, ez innen az írásodból is kisugárzik, nincs nálad szebb a földön. Mindenki irigy rád, mert maga vagy a csoda, hogy ilyen nagy gyönyörűségben még teherbe is estél, ez akkor teljesítmény, te vagy a világon az első, aki kihord egy gyereket, ez akkora kunszt! Mindenkinek, aki nem ért veled egyet, csak az a baja, hogy bűn ronda, és/vagy nem lehet gyereke és irigykedik rád!

Na, most jobb? :)

2012. ápr. 20. 20:39
 49/85 anonim ***** válasza:
0%
Ja és amúgy nem is lehetsz biztos abba h mindenki szerint olyan nagyn szép vagy, lehet h vki pl azt mondja ha rád néz h neki nem tetszel.de legalább magadba tuti szerelmes vagy:)
2012. ápr. 20. 21:25
 50/85 anonim ***** válasza:
38%

Lehet hogy valóban sokak által nagyon szép vagy, de ezt mi nem tudhatjuk, csak azt, ami a kérdésedből és válaszaidből lejön: hogy roppant szerény ember lehetsz! :)

De egyébként ez sem baj- ha te jól érzed így magad, akkor minden oké!!

Jó babázást neked!!

2012. ápr. 20. 22:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!