Átlagosnál szebb arcúbb, csinosabb kismamák! Ti is tapasztaltátok ezt?
34 hetes terhes vagyok.
Minimális sminkkel, és normális öltözékben megyek ki az utcára.
Megyek a járdán, simán elengedhetne a nő, de nem megy arrébb, inkább fellökne. Volt olyan eset, hogy egy csaj konkrétan nekem is jött.
Szerintem irigység lehet a háttérben.
De ugyanezt tapasztaltam babakocsi tologatás közben is, mert már van gyerekem.
Nem kéne ilyen hülye kérdéseket kiírni, nem kapnál ennyi "rosszindulatú" választ.
Amúgy mégis, milyen választ szerettél volna?
Hogy "hűűű, de jó neked, hogy ilyen szép vagy, bakker!"????
Hát tessék, ha ettől jobban érzed magad, nekem aztán tök mindegy, hogy mit írok :-))))
Ok figyi, tőlem megkapod, ami annyira kell most neked:
Gyönyörű vagy, ez innen az írásodból is kisugárzik, nincs nálad szebb a földön. Mindenki irigy rád, mert maga vagy a csoda, hogy ilyen nagy gyönyörűségben még teherbe is estél, ez akkor teljesítmény, te vagy a világon az első, aki kihord egy gyereket, ez akkora kunszt! Mindenkinek, aki nem ért veled egyet, csak az a baja, hogy bűn ronda, és/vagy nem lehet gyereke és irigykedik rád!
Na, most jobb? :)
Lehet hogy valóban sokak által nagyon szép vagy, de ezt mi nem tudhatjuk, csak azt, ami a kérdésedből és válaszaidből lejön: hogy roppant szerény ember lehetsz! :)
De egyébként ez sem baj- ha te jól érzed így magad, akkor minden oké!!
Jó babázást neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!