Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Átlagosnál szebb arcúbb,...

Átlagosnál szebb arcúbb, csinosabb kismamák! Ti is tapasztaltátok ezt?

Figyelt kérdés

34 hetes terhes vagyok.

Minimális sminkkel, és normális öltözékben megyek ki az utcára.

Megyek a járdán, simán elengedhetne a nő, de nem megy arrébb, inkább fellökne. Volt olyan eset, hogy egy csaj konkrétan nekem is jött.

Szerintem irigység lehet a háttérben.

De ugyanezt tapasztaltam babakocsi tologatás közben is, mert már van gyerekem.

2012. ápr. 19. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 A kérdező kommentje:

Akkor leírom még egyszer, hogy neked is érthető legyen.

Velem is mindenki kedves, de akad olykor egy-egy nő, aki szemmel láthatóan irigy.

Ahogy az egyik hozzászóló írta, nem kellene, hogy megbotránkozzanak mások, mert leírja valaki, hogy megszépítette a terhesség és még csinosabb lett, mint előtte volt.

És bizony mindez belső szépséggel.

2012. ápr. 19. 18:29
 12/85 anonim ***** válasza:
59%

A valódi szerény nem ír ilyeneket. :)

Miért nem kérdezed meg a szerinted irigyeket? :D

Itt is azonnal ezt vetted le, hogy én és más teljesen biztosan ronda, csak mert kinevettünk és jöttél sekélyes módon a lelkivilágunkkal.

A tiéd kéne előbb helyre rakni, nem azokét, akiket mulattat a felszínességed. :)))))

2012. ápr. 19. 18:32
 13/85 anonim ***** válasza:
44%
Én szép kismama voltam, bár előtte is nőcisen néztem ki, de kérdező, irigységről szó sincs, sőt, megsúgom, a nők pont egy terhes nővel nem rivalizálnak. Volt egy barátnőm, akivel mindig versengtem, szép kismama volt, de megszűnt rögtön a rivalizálás, mert kiesett a "húspiacról". Nem úgy tekintenek rá, mint nőre, hanem, mint anyára, aki lehet gyönyörű, de már nem abba a csoportba van.
2012. ápr. 19. 18:35
 14/85 A kérdező kommentje:

Miért ne írhatna ki egy valódi szerény egy ilyen kérdést egy anonim oldalon?

Mennyivel jobb, ha szuper anyának tartanám inkább magam?

2012. ápr. 19. 18:40
 15/85 anonim ***** válasza:
42%
Lehet szűk a hely és véletlenül mennek neked, egyébként fáradtak, magukban gondolkodnak, nem hinném, hogy a szépséged miatt lenne, a szép kismamikkal épphogy kedvesek még a nők is, szerintem kezdj magaddal valamit, mert sok időd van a h.lyeségekre.
2012. ápr. 19. 18:53
 16/85 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig lehetnek irigyek egy terhes nővel szemben is , főleg, akinek nem jön össze már régóta a baba.
2012. ápr. 19. 18:54
 17/85 A kérdező kommentje:
Neked lehet, hogy hülyeség. Bennem ez egy felmerülő kérdés.
2012. ápr. 19. 18:56
 18/85 anonim ***** válasza:
73%

Én is találkoztam már ilyen emberekkel, a csúcs az volt akivel egy bevásárlás után hozott össze a sors: nagy pocakkal, a tömött buszon, 3 szatyorral próbálok kapaszkodni (a helyet ugye nem adják át, de ez már fel sem tűnik), reménytelenül ugyan, de elesni úgysem tudnék, mert mint a szardíniák préselődünk egymáshoz. Pechemre egy "kedves" hölgyhöz hozzáért a hasam és a fiam éppen akkor rúgot egy irgalmatlan nagyot, amit a hölgy is megérzett, ezért a hátralévő 8 megálló alatt végig veszekedett velem, hogy ilyen gusztustalan dolgot még nem tapasztalt soha, mit képzelek én magamról, terhesen maradjak otthon és varrjam a gyerekruhákat... Olyan is volt, amikor a te esetedhez hasonlóan majdnem fellöktek a járdán.

Szerintem ez nem a szépségről vagy csúnyaságról szól (én 100kg-al nem vagyok egy csoda), hanem a néhány ember modortalanságáról.

2012. ápr. 19. 19:03
 19/85 anonim ***** válasza:
53%
Pont az ilyen nők miatt szidják az anyukákat, irigyek, mert nekik nem jött össze? Lehet nem is akarnak, lehet észre se vesznek, mert maguk elé néznek, szerintem te képzeled be.
2012. ápr. 19. 19:05
 20/85 anonim ***** válasza:
63%

Azt hittem mást fogsz kérdezni... én azt tapasztaltam, hogy a férfiak úgy néztek rám hogy hűűű, nekem soha nem jutott eszembe egy terhesnőről a szexualitás, vékony voltam nagyon de a pocim szép kerek és nem vagyok egy bányarém, és állandóan megbámultak és flörtöltek a férfiak velem, mikor terhes voltam.

A másik dolog, igen engem sem engedtek előre sehol, buszon fellöktek, metrón álltam, nem hiszem hogy köze van a szépséghez, egyszerűen taplók az emberek mindegy hogy férfi vagy nő, egyedül az idős nénik engedtek leülni, ők még emlékeztek rá az ő idejükbe milyen volt terhesnek és udvariasnak lenni, manapság már nincs etikett.

2012. ápr. 19. 19:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!