Átlagosnál szebb arcúbb, csinosabb kismamák! Ti is tapasztaltátok ezt?
34 hetes terhes vagyok.
Minimális sminkkel, és normális öltözékben megyek ki az utcára.
Megyek a járdán, simán elengedhetne a nő, de nem megy arrébb, inkább fellökne. Volt olyan eset, hogy egy csaj konkrétan nekem is jött.
Szerintem irigység lehet a háttérben.
De ugyanezt tapasztaltam babakocsi tologatás közben is, mert már van gyerekem.
Akkor leírom még egyszer, hogy neked is érthető legyen.
Velem is mindenki kedves, de akad olykor egy-egy nő, aki szemmel láthatóan irigy.
Ahogy az egyik hozzászóló írta, nem kellene, hogy megbotránkozzanak mások, mert leírja valaki, hogy megszépítette a terhesség és még csinosabb lett, mint előtte volt.
És bizony mindez belső szépséggel.
A valódi szerény nem ír ilyeneket. :)
Miért nem kérdezed meg a szerinted irigyeket? :D
Itt is azonnal ezt vetted le, hogy én és más teljesen biztosan ronda, csak mert kinevettünk és jöttél sekélyes módon a lelkivilágunkkal.
A tiéd kéne előbb helyre rakni, nem azokét, akiket mulattat a felszínességed. :)))))
Miért ne írhatna ki egy valódi szerény egy ilyen kérdést egy anonim oldalon?
Mennyivel jobb, ha szuper anyának tartanám inkább magam?
Én is találkoztam már ilyen emberekkel, a csúcs az volt akivel egy bevásárlás után hozott össze a sors: nagy pocakkal, a tömött buszon, 3 szatyorral próbálok kapaszkodni (a helyet ugye nem adják át, de ez már fel sem tűnik), reménytelenül ugyan, de elesni úgysem tudnék, mert mint a szardíniák préselődünk egymáshoz. Pechemre egy "kedves" hölgyhöz hozzáért a hasam és a fiam éppen akkor rúgot egy irgalmatlan nagyot, amit a hölgy is megérzett, ezért a hátralévő 8 megálló alatt végig veszekedett velem, hogy ilyen gusztustalan dolgot még nem tapasztalt soha, mit képzelek én magamról, terhesen maradjak otthon és varrjam a gyerekruhákat... Olyan is volt, amikor a te esetedhez hasonlóan majdnem fellöktek a járdán.
Szerintem ez nem a szépségről vagy csúnyaságról szól (én 100kg-al nem vagyok egy csoda), hanem a néhány ember modortalanságáról.
Azt hittem mást fogsz kérdezni... én azt tapasztaltam, hogy a férfiak úgy néztek rám hogy hűűű, nekem soha nem jutott eszembe egy terhesnőről a szexualitás, vékony voltam nagyon de a pocim szép kerek és nem vagyok egy bányarém, és állandóan megbámultak és flörtöltek a férfiak velem, mikor terhes voltam.
A másik dolog, igen engem sem engedtek előre sehol, buszon fellöktek, metrón álltam, nem hiszem hogy köze van a szépséghez, egyszerűen taplók az emberek mindegy hogy férfi vagy nő, egyedül az idős nénik engedtek leülni, ők még emlékeztek rá az ő idejükbe milyen volt terhesnek és udvariasnak lenni, manapság már nincs etikett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!