Átlagosnál szebb arcúbb, csinosabb kismamák! Ti is tapasztaltátok ezt?
34 hetes terhes vagyok.
Minimális sminkkel, és normális öltözékben megyek ki az utcára.
Megyek a járdán, simán elengedhetne a nő, de nem megy arrébb, inkább fellökne. Volt olyan eset, hogy egy csaj konkrétan nekem is jött.
Szerintem irigység lehet a háttérben.
De ugyanezt tapasztaltam babakocsi tologatás közben is, mert már van gyerekem.
Hűűűűű de extrém egoista kérdés! :))) Nem lehet, hogy ezért a stílusért akarnak fellökni?
Egy szintén szép 37 hetes kismama. :)
Szerintem egyszerűen túl sok a bunkó ember, jobb esetben csak nemtörődöm... Sajnos én is tapasztaltam hasonlót várandósan - is, meg amúgy is ugyebár, de azon már végképp nem akadok fenn. Nagy az Isten állatkertje, szokta volt mindig mondogatni a nagyim, és tökre igaza van (általában azt is mindig hozzátette, hogy csak az nem mindegy, hogy te melyik oldalán állsz a rácsoknak, hát én igyekszem nem elítélni az embereket, mindenkinek lehet rossz napja, amikor elgondolkozik mittomén... nem hiszem, hogy irigység állna mögötte, én igyekszem nem egyből rosszat feltételezni senkiről - persze ha vkin látszik, hogy pusztán csak született tuskó, az más kérdés.)
Amúgy engem is megbámultak meg füttyögtek rendszeresen várandósan is, meg úgy is, amikor a két kicsi lobogott a kezem végén, dehát ez van. Én nem tartom magamat valami hűdehahó szépségnek, talán inkább valami kisugárzásom lehet, nemtom, mindegy is. A lényeg, hogy én simán tudom kezelni ezeket a helyzeteket is, egy-egy poénos beszólás és már csak a röhögés van. A bunkókkal szemben meg az a taktikám, hogy nagyon kedves vagyok, ez általában meghökkenti őket annyira, hogy kiesnek a szerepükből, zavarba jönnek és onnantól én irányítom a szituációt. Ha meg továbbra is támadólag lép fel verbálisan, hát én is el tudom ereszteni magamat és úgy alázom porig ahogy illik, természetesen mindezt trágárság helyett gúnnyal/iróniával... ha kell, én is tudok bunkó lenni - de ez a végső utáni opció. Általában nincs rá szükség, meghátrálnak már néhány mosolytól és kedves reakciótól is.
Ez nem csak a kérdezőnek szól- de a szépség szubjektív dolog. Lehet hogy sokkal kevesebben látnak szépnek, mint hinnéd. EGyébként meg midnen kismama szép, mert az anyaság a belső kisugárzás megszépíti a kismamákat.
Az megint más dolog, hogy az emberek nem törödnek senkivel csak magukkal, mennek mint a birkák, és észre sem vesznek semmit és senkit. Nem azért mert irigyek, szimplán nem figyelnek oda.
Én vidéken lakok- és szép kismama voltam már háromszor is!! :) Nekem pl buszon mindig átadták a helyet is, kérés nélkül!!
:)
Minden kismamának jó pocakosodást kivánok! Kerüljétek a bunkókat!!
Na, megérkezett az aktuális polgárpukkasztó kérdező :-)))))
Én is tök szép vagyok a Férjem szerint, sőt, állítja, hogy ilyen gyönyörű terhest, mint én, még nem látott, szerinte a nőgyógyászom is szerelmes belém :-))))! De még soha nem akart senki fellökni :-)))
(Anyám, de jót röhögtem!)
Te figyelj, szerintem nem vagy tisztában a szerénység fogalmával (ahogy néhány helyesírási szabállyal sem...). Azt nevezik szerénynek, aki nem kérkedik az előnyös tulajdonságaival. Na most te pont azt magyarázod itt mindenkinek hogy húdenagyon szép vagy, hát ez pont a szerénység ellenkezője.
A másik meg, hogy miből gondolod, hogy mindenki irigy rád, akinek valami nem tetszik benned? Ez olyan tipikus.
Képzeld, én is szép vagyok (szerénynek viszont nem mondanám magam :)) mégsem akartak soha fellökni, amikor terhes voltam. Ellenben sokan jól megnéztek mosolyogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!