Átlagosnál szebb arcúbb, csinosabb kismamák! Ti is tapasztaltátok ezt?
34 hetes terhes vagyok.
Minimális sminkkel, és normális öltözékben megyek ki az utcára.
Megyek a járdán, simán elengedhetne a nő, de nem megy arrébb, inkább fellökne. Volt olyan eset, hogy egy csaj konkrétan nekem is jött.
Szerintem irigység lehet a háttérben.
De ugyanezt tapasztaltam babakocsi tologatás közben is, mert már van gyerekem.
Te nem a sogórnőm vagy?? Az ilyen fura...egyik nap kimegy kék sminkkel, és estére megállapítja, hogy az emberek irigyek az ő szépségére, mert kihansúlyozza a kék szin a szeme színét, mert amikor kékkel van kifestve akkor bunkóbbak vele az emberek. Mert többször előfordult, hogy nem tértek ki a sparban előle, és szó szerint összeütközött valakivel.
Az eszébe sem jut szegénynek, hgy talán ő is kitérhetne, mert nem csak ő van egyedül a földön ember, ez némi szocializálódást kellene igényeljen, de ha valakiben annyi a szocializálódás mint egy karosszékben az ne csodálozzon. Nem kell úgy közlekedni mint egy páva :-) Én tapasztalatból mondom neked, hogy a terhességre nem irigyek a nők, ha esetleg mégis azok nem lökdösődnek, hacsak nem ovisok, egy terhes nőre meg végképp nem irigyek, mert nem úgy tekintünk egy terhesre mint egy nem terhesre, nem vagy vetélytárs SEMMILYEN tére. Te pelenkázol, mi szórakozunk, mi szexelünk, te szoptatsz. Mi kocsit vezetünk, te babakocsit tolsz. Nincs ebben semmi de semmi amire irigyek lehetnénk.
Hülyeségeket írsz, mert én is vezetek kocsit, napi szinten, nem csak babakocsit tolok.
Szexelek is, nem csak szoptatok, a két tevékenység nem zárja ki egymást, sőt.
Nem, nem a sógornőd vagyok, főleg, mert kék szemfestéket nem használok:)
Soha nem jártam úgy mint egy páva, ezt kikérem magamnak, még így ismeretlenül is.
Semmit nem tudsz az egészről, és nagyon nagy tévedésben vagy!
Rólad. Nyilvánvalóan unalmas az életed, amit nem is értek, hisz terhes vagy és anyuka is, nem ezzel kelene foglalkoznid. De mégis azt hiszed, hogy ha valaki nem kerül ki idejében az azért van, mert szebb vagy mint ő. Eléggé gyermekded gondolkodású leány lehetsz, gyerekes kiforratlan személyiség, amihez hatalmas nárcizmus párosul :-)
Jó mozizást::-)))
AZ nem él teljes életet aki a saját tükörképénél nem lát tovább.
65 éves vagyok, nincs gyermekem. VÁLLALTAN nincs. Nem akartam. Egyáltalán nem érzem azt, hogy üres életet éltem. Mindenkinek más a fontos, Te egy skatulyát akarsz ráhúzni a válaszolóra azzal, hogy akinek nincs gyerek az nulla. Pedig nem így van, csak Te így látod. Perspektíva. Ezt a szót ajánlom a figyelmedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!