Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Átlagosnál szebb arcúbb,...

Átlagosnál szebb arcúbb, csinosabb kismamák! Ti is tapasztaltátok ezt?

Figyelt kérdés

34 hetes terhes vagyok.

Minimális sminkkel, és normális öltözékben megyek ki az utcára.

Megyek a járdán, simán elengedhetne a nő, de nem megy arrébb, inkább fellökne. Volt olyan eset, hogy egy csaj konkrétan nekem is jött.

Szerintem irigység lehet a háttérben.

De ugyanezt tapasztaltam babakocsi tologatás közben is, mert már van gyerekem.

2012. ápr. 19. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
Egyrészt az a bizonyos válaszoló írta elsősorban azt, hogy nekünk gyermekes anyáknak már vége az életnek és, hogy nincs a gyermekáldásban semmi írigyelnivaló. Szerintem meg aki így gondolkodik, az egy beteg sérült ember, mert a világ legcsodálatosabb dolgáról beszélünk. Én nem a kismama külsejéről írok, hanem önmagában arról az életről, amikor az ember szülő. Amikor a gyermek átölel, megpuszil és érzed, hogy az a világ legőszintébb szeretete, amikor mindennap tesz, vagy mond valami olyat, amit senki mástól nem kaphatsz, csak a gyermekedtől és amikor átéled a lehető legszorosabb emberi kapcsolatot, ami lehetséges. Ha valaki nem akar gyermeket, azt elfogadom, de azt aki ezt nyűgnek, meg szükségtelennek véli azt nem. És én magam azt gondolom, aki szánt szándékkal leéli úgy az életét, hogy meg sem fordul a fejében, hogy bizony szép dolog anyának lenni, abból a nőből hiányzik valami. Nem ismerem az életutadat kedves utolsó, úgyhogy ne vedd sértésnek. Azt viszont nem értem, hogy egy 65 éves nő, aki soha nem is akart gyermeket, az minek olvasgat terhesfőrumot!????
2012. ápr. 22. 13:49
 62/85 anonim ***** válasza:
Jjjja és egyrészt ismerem a perspektíva szót, köszi,másrészt nem írtam olyat, hogy akinek nincs gyermeke az nulla, sőt azt sem írtam, hogy üres az élete. A baj, hogy ezt a szót pont te írtad le. Én csak azt írtam, hogy nem él teljes életet. És ezt a kifejezést továbbra is helytállónak tartom. Mivel amíg nincs valami addig az a valami igaz, hogy nem is hiányozhat. De ha tudnád milyen az a valami, másként vélekednél.
2012. ápr. 22. 13:54
 63/85 anonim ***** válasza:
61%

Persze, hogy azért löknek fel!

Egy nő, aki nem terhes, az mindre féltékeny és biztosan tudom, hogy rajtad kívül más szép nő nincs is a világon, csak dagadt tehenek és azok mind-mind féltékenyek rád.

Én is bűn ronda vagyok és irigylem a gyönyörűségedet.

2012. ápr. 22. 14:20
 64/85 anonim ***** válasza:
39%
NA és amúgy azt kimondja, hogy egy dagadt nő nem lehet szép????????? És azt, hogy aki vékony, az feltétlen szép? Én átlag alkat vok, de utálom, amikor vki azt mondja, hogy Ronda nő = dagadt. Nekem van egy barátnőm aki molett, de középiskolás korunk óta odavan érte mindenpasi mert nagyon szép az arca, haja, divatos, ápolt és állati stílusos. Na ennyi.
2012. ápr. 22. 14:24
 65/85 anonim ***** válasza:
100%
Azért olvasgatok, hogy jókat derüljek az ilyen és hasonló elmés kérdéseken :-)
2012. ápr. 22. 14:52
 66/85 anonim ***** válasza:
100%
hála az égnek én csak amolyan átlagos nő vagyok, senki nem jött nekem soha az utcán, a babakocsit sem lökték még fel vagy ki a kezemből. Lehet azárt mennek neked, mert bambán figyelik szépségedet, és kisugárzásodat :)
2012. ápr. 22. 15:55
 67/85 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűsíthető, hogy a szépséged elvakítja a veled szemben közlekedőket, és ezért mennek neked.
2012. ápr. 22. 15:58
 68/85 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon vicces, jókat nevetek:)))
2012. ápr. 22. 17:39
 69/85 anonim ***** válasza:
Na nem tudom,az en nagyim is 65eves,de nem olvasgat terhesforumot.ez nem termeszetes,miutan azt irta,h onnek nem fontos a tema.ez esetben ertekesebben is el lehet utni az idot.amugy meg olyan ember aztan minositheti elmesnek az itt szereplo kerdeseket,aki sosem volt terhes. Ennel jobban csak azt szeretem, amikor olyan okosan tud beleszolni a szulok nevelesi elveibe egy gyermektelen.
2012. ápr. 22. 18:10
 70/85 anonim ***** válasza:
60%

Jajj de jót derültem én is! :D

A szépeket megnézik, és gyönyörködnek bennük egy darabig, majd következtetéseket vonnak le magukban, vagy nem.

Ha "majdnem fellöknek", az nem a szépségednek köszönhető, ne aggódj. Az emberek figyelmetlenek, érzéketlenek idegenekkel szemben. Nap mint nap lehet ezt tapasztalni.

Irigyek? Hidd el, irigyebbek egy jól öltözött, csinos, szép, nem állapotos nőre, mint egy kismamára, akit kikerekít a pocak. :)

De ezt előttem olyan sokan elmondták már, remélem sikerült megértened.

2012. ápr. 22. 19:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!