Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valakinek volt vakbélgyulladás...

Agika0086 kérdése:

Valakinek volt vakbélgyulladása a terhessége alatt? Milyen tüneteket tapasztaltatok?

Figyelt kérdés
Reggel óta elég erős jobb oldali alhasi szúró fájdalmat érzek, alig birtam kiegyenesedni. Pihenésre enyhül. Lehet ez vakbél tünete, vagy vmi más? Más tünetem nincs, de eléggé aggaszt. 17 hetes kismama
2011. dec. 21. 09:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem 12. héten volt ilyen a szalagok nyúlása miatt. Meg ahogy emelkedett a méhem . 1 hétig tartott, és nagyon aggódtam, de elmentem dokihoz, megnéztek, és mindent rendben találtak, megnyugtattak.
2011. dec. 21. 11:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha vakbél lenne nem enyhülne fekvésre. Valószínű hogy a méhet tartó szalagok és izmok nyúlnak.
2011. dec. 21. 11:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Menj dokihoz!! Ne játssz vele! Ha vakbélgyulladás, a görcsök méhösszehúzódásokat okozhatnak!! Én anno 19 hetesen éreztem jobb oldalt görcsöket, elmentem dokihoz, egyből befektetett a kórházba, mert rövidülni kezdett a méhnyakam.
2011. dec. 21. 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Sürgősen orvos, ne várj egy percet sem. Lehet vakbél is, ami viszont az életedbe, vagy akár a kettőtök életébe is kerülhet, ha nem látja orvos időben!!!
2011. dec. 21. 14:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Hányingered nincsen? A hugom 13 hetes kismami volt és állandóan hányt. Nagynehezen kiderült , hogy már perforált a vakbélgyulladás. De ő nagyon szenvedett. Azt hitték a terhesség miatt hány állandóan + még a hasa is ment. HA nem mütik meg nem éri meg a reggelt. Már 4 éves lesz a keresztfiam és jol végződött végül. De az a pár nap szörnyü volt. Inkább menj orvoshoz , ne hanyagold magad/magatok. Ilyenkor már nem csak magadra kell gondolni. Remélem nem rémisztettelek meg!
2011. dec. 21. 15:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Tegnap voltam dokinál és mindent rendben talált. Mára már szinte nem is fájz ott lent, lehet csak tényleg a méhem miatt volt.
2011. dec. 22. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!