Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Átlagosnál szebb arcúbb,...

Átlagosnál szebb arcúbb, csinosabb kismamák! Ti is tapasztaltátok ezt?

Figyelt kérdés

34 hetes terhes vagyok.

Minimális sminkkel, és normális öltözékben megyek ki az utcára.

Megyek a járdán, simán elengedhetne a nő, de nem megy arrébb, inkább fellökne. Volt olyan eset, hogy egy csaj konkrétan nekem is jött.

Szerintem irigység lehet a háttérben.

De ugyanezt tapasztaltam babakocsi tologatás közben is, mert már van gyerekem.

2012. ápr. 19. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
13%

Csinos,fiatal masodik babas kismama vagyok akinek fontos a kulso es ez latszik is rajta.

En nem tapasztalom amit irtal inkabb azt,hogy nagyon megbamulnak es a ferfiak meg terhesen is megneznek az utcan (kozbe tolom a babakocsit).

Tomeg kozlekedesen mindenki bunko mindenkivel szinte,pl. ma nekem se adtak at a helyet a metron.Pedig pocak es meg a 2 es fel eves fiam is velem volt raadasul vervetelrol jottunk,jo volt.

Egyszer ert negativ dolog nem regen. Mentem a nogyogyaszomhoz es a varoterembe csupa molett (kover) no ult(kulfoldon elunk a gyors ettermek orszagaba). Mikor megerkeztem osszesugtak a hatam mogott. Aztan a kedves nover csak kiabalva tudta kozolni,hogy megint fogytam 2 kg-t (nem tehetek rola 17 hetesen meg mindig gyotor a hanyinger,etvagytalan vagyok). Na akkor mar a "holgyek" nem sutyorogtak hanem fel hangosan hogy en is halljam mondogattak,hogy "terhesen nem kene fogyozni" "milyen felelotlen" stb... Nem tehetek rola de ott elszakadt a cerna es elmondtam a velemenyemet meg a tenyeket is.

Es itt a kidumalas tuti,hogy irigysegbol volt mert en nem hiztam elefant mereture mint Ok...

2012. ápr. 20. 00:29
 32/85 anonim ***** válasza:
68%

Nincs koze a szepseghez, Mo.-on az emberek nem figyelnek oda a masikra, ennyi a titok nyitja. En is jol nezek ki, direkt nem irom, hogy szep, mert furcsa lenne sajat magamat igy nevezni, es volt, hogy nekem jottek, folloktek, nem engedtek elore, stb. De nem hinnem, hogy a kulsom miatt. Ahhoz, hogy az irigyseg, mint olyan, tudatosuljon a masik emberben, szerintem tobb ido szukseges. Nekem hihetetlennek tunik, hogy valaki csak azert legyen irigy, mert epp megpillantott egy kismamat, aki szep. Ez nem errol szol. Csak az emberek figyelmetlenek, faradtak, fasultak, sietnek es a follokes inkabb veletlen.

Biztos van irigy eset, de inkabb kivetelesnek mondanam.

2012. ápr. 20. 00:58
 33/85 sumergo ***** válasza:
100%

1. Lehet terhességed előtt megszoktad az extra figyelmességet, ami neked (szépségnek) járt, és most már kikopsz a kelendők közül, ezért nincs meg az extra kedvesség, vagy legalábbis csökken, és ez tűnt fel neked.

2. Mivel szépnek is tartod magad, meg várandós is vagy, azt gondolod, hogy neked előjogaid vannak, ez lerí rólad, és ezt nehezen tolerálják mások.

3. Sokkal érzékenyebben reagálsz mindenre a terhesség miatt.

Nem azt mondom, hogy tuti igaz a fent leírt 3 pont, csak ezek jutottak eszembe, mint lehetőségek

.

Amikor én várandós voltam, minél nagyobb volt a pocim, az emberek egyre kedvesebbek lettek velem, nekem ez tűnt fel. Bunkók pedig mindig is voltak, meg lesznek is!

2012. ápr. 20. 12:52
 34/85 A kérdező kommentje:

Akármit is írtok, AKKOR IS IRIGYEK EZEK A NŐK ILLETVE LÁNYOK RÁM. Lerí róluk, nem kétség, de én csak mosolygok...

Aki pedig a helyesírásomba kötött bele, annak azt üzenném, hogy tisztában vagyok vele, hogy a kérdésemben az arcúbb hibásan írtam, de már későn vettem észre. Ezenkívül milyen helyesírási hibákat ejtettem még?

2012. ápr. 20. 14:37
 35/85 anonim ***** válasza:
Igen, te biztos tudod, hogy azért. Nem lehet, hogy a villanyszámla járt az eszükben, vagy siettek, te meg ott bénáztál? Ha olyan szépnek láttak volna, akkor inkább megnéztek volna és nem fellöknének.Nem értem, a barátnőm hÍres szépségkirálynő, általában nem lökik fel, sőt még akik féltékenyek rá is jópofiznak neki, pedig nem hinném, hogy szebb vagy nála.
2012. ápr. 20. 14:42
 36/85 A kérdező kommentje:

1. nem szoktam bénázni

2. nem löktek fel, csak éppen hogy majdnem:)

3. köszi a válaszodat, sokra nem mentem vele

2012. ápr. 20. 14:49
 37/85 anonim ***** válasza:
28%
Te mégis mit akarsz hallani, hogy látatlanban te olyan szép vagy, hogy a sok csúnya nő, ha meglátnak, szándékosan fellöknek, mert féltékenyek a te napot is meghazudtoló szépségedre, vigyázz, piros almát senkitől ne fogadj el.
2012. ápr. 20. 14:53
 38/85 anonim ***** válasza:
60%
Anyám! :D Nos, én szép vagyok. Mindenki szerint. De, ha látok egy kirívóan szép nőt, akkor nem lököm fel, mert esetleg szebb nálam, vagy jobb alakja van, vagy szebb a cipője :D Inkább megcsodálom és arra gondolok milyen szép. De biztosan mindenki a te szépséged irigyli ezen a Földön. :D
2012. ápr. 20. 15:03
 39/85 anonim ***** válasza:

Ez érdekes, jól nézek ki, nem löknek föl direkt, ezt észre lehet venni, nem rosszindulat, csak sietség. Az én ismerősöm szintén szépségkirálynő, őt sem lökik föl (direkt), nem mennek neki. Azt vettem észre, hogy a szebb emberekkel inkább kedvesebbek az emberek, nők és férfiak egyaránt. Szerintem, nagyon tévedsz. Csak gondolkozz egy picit, ha ennyien írták, hogy tévedsz, lehet benne valami.

Ahogy te gondolkodsz, inkább az lehet jellemző rád, hogy kevés az önbizalmad és kisebbségi komplexusod lehet. Gondolom, nem a "szépségeből" adódóan:) Bocs, nem hagyhattam ki...

2012. ápr. 20. 15:30
 40/85 A kérdező kommentje:

Hogy kevés lenne az önbizalmam és kisebbségi komplexusom lenne? Miért is? Kizárt. Rendben vagyok.

Azért mert kiírtam egy kérdést, ami éppen aznap felmerült bennem, és kíváncsian vártam a válaszokat, attól még a lelkivilágom nagyon is rendben van.

Amúgy nem lepődtem meg a válaszokon, mert tutira vettem, hogy ilyen jellegűeket fogok kapni, mint jöttek.

2012. ápr. 20. 15:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!