Szerintetek ez az ésszerűség határain belül van?
Valószínűleg attól fél a barátnőd, ha előre iszik a medve bőrére, akkor megint baj lesz. Ez lélektanilag érthető a vele történtek után.
Amúgy nem vállalkozik lehetetlen feladatra, akár ha akkor kezdik a cuccolást, amíg kórházban van. Neki nyilván van kórházi motyója. Egy-két váltás ruhát bárki meg tud venni a babának, nagymamák, férj. A gyógyszertári csomag akár hazafelé elintézhető pelenkával együtt. Otthonról, vagy már a kórházból is tud neten rendelni, akár új, akár használt holmit. Az sem tragédia, ha a picinek az első héten nincs ágya, vagy babakocsija.
A ruhákról meg annyit, hogy hiába mosol, vasalsz ki mindent, nem tudsz nagyon előre készülni. Van olyan baba, aki 3 nap alatt képes az összeset elhasználni, mert minden evésnél kiküldi a kakit a pelenkából :-) Ilyenkor jön jól a mosó-szárítógép.
Oké, ez így elég futkosós, de ha ettől nyugodtabb a lelke, akkor rendben van.
Én sem akartam előre vásárolgatni, de a 34.hét után elmentem. Néha a párommal együtt vásároltunk. Ügyes ő is, de egy nő kell ezt megoldja, jobban ért hozzá és nem felejti el felét, mire a boltig ér.
Szerintem nyugodtan elmehetne a rokonod is az utolsó hónapokban. Én annyira élveztem a kis ruhákat, kellékeket összeválogatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!