Komolyan én vagyok a hülye, hogy bejöttem?
8+6nál járok.
1 hete hányok. De mindentől szó szerint. Kortyonként iszom a vizet, 2dl nem megy le 1 nap alatt. Ha többet iszok, akkor is hányok.
Ma a párom megunta, behozott 5kor a kórházba.
Megkérdezték, hogy most komolyan ez a bajom, ezért jöttem be?
Mit csináljanak velem?
Azt mondta a doki, hogy minek vállaltam gyereket, ha nem bírom már most.
Nagynehezen felvettek osztályra, infulzióra tettek. De ezt is csak mert kőnyörögtem szó szerint érte. Ők annyival hazaküldtek vilna, hogy szedjek b6ot.
Tőlem kérdeznek mindent. Mennyi infulziót akarok, meddig akarok benn maradni...
Közölték, hogy reggel mehetek haza, mert ha 24óránál többet vagyok benn, az nekik sok papírmunka...
Most 2025ben komolyan ezt kapjuk azért a rengeteg adónkért?
Hozzáteszem megyei oktató kórház, nem is egy kicsi valami.
Kaptam eddig 2x0.5l infulziót, az lefolyt 6ig. Azóta rám sem néztek.

Én szülni mentem be 10 perces fájásokkal, és a szülésznő forgatta a szemét, minek jöttem be, ünnepnap van, miért nem pihenek a jósló fájásaimmal otthon, még holnap is a vajúdóban fogok fetrengeni, mert mostmár így nem küldhetnek haza.
2 óra múlva a kezemben tartottam.

Ha napi 2dl sem tudsz meginni, és még azt a pár kortyot is kihányod, amit sikerült meginni, valóban kórházi eset!
Jól tetted, hogy bementél.

Mást sem hallani hogy 2-3 nap folyamatos hányás vagy hasmenés esetén orvoshoz kell menni mert már a kiszáradás fenyeget.
Terhesnek se kell hozzá lenni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!