Vannak itt olyanok akik nem hánytak egyszer se a terhesség alatt és komolyabb hányingerük se volt?
Figyelt kérdés
nov. 25. 19:36
2/24 anonim válasza:
Jelen.
Se a làbyomnal, se az ikrekkel nem voltak rosszullétek.
Baromi màzlista vok
3/24 anonim válasza:
Az első terhességemnél volt így. Most a harmadik se vészes, talán 2-szer hánytam összesen.
4/24 anonim válasza:
Elsö terhességem alatt egyszer se hánytam, de még csak hányingerem se volt. A másodiknál párszor jött rám émelygés, de vele se hánytam. Harmadikkal szintén csak émelygés és étvágytalanság volt.
5/24 anonim válasza:
3 várandósság alatt egyszer sem volt rosszullétem, hányingerem.
7/24 SZTANN válasza:
Egyik terhességemnél sem volt soha, még hányingerem sem.
(Egyébként is nagyon ritkán fordult elő életemben a hányás.)
És hatalmas babáim születtek (4 ezer g.).
8/24 anonim válasza:
Egy fiam van (+1 missed ab), egyiknél sem volt se hányás, se rosszullét.
10/24 anonim válasza:
A másodikkal egyszer sem hánytam, az elsővel csak a terhesség végén amikor vad volt a sofőr az orvoshoz vezető szar úton (gyerekkén borzasztóan sokat hánytam, kocsiban szinte mindig, ha nagyon nevettem, ha nagyon sírtam...) tipikus terhességi rosszulléteim nem voltak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!