Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt olyanok akik nem...

Vannak itt olyanok akik nem hánytak egyszer se a terhesség alatt és komolyabb hányingerük se volt?

Figyelt kérdés
nov. 25. 19:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Se hányiger, se hányás.
nov. 26. 07:58
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer sem volt hanyingerem egyikkel sem.
nov. 26. 08:54
 23/24 anonim ***** válasza:
Jelen (első és egyetlen terhesség). A 10-12. hét környékén volt néhányszor, hogy hirtelen lettem éhes, amikor már több órája nem ettem, akkor gyorsan belapátoltam valamit és utána kellemetlen gyomorfeszülésem volt, még émelygésnek sem mondanám, inkább mint amikor túleszi magát az ember, szénsavas víz vagy kóla segített néhányat büfizni és utána jó volt. Aztán meg megtanultam, hogy többször egyek keveset. De ennyi, semmi egyéb, sem előtte, sem utána. Őszintén hálás voltam ezért a genetikámnak! :D
nov. 26. 12:20
 24/24 anonim ***** válasza:
Három terhesség hányás és hányinger nélkül.
nov. 26. 13:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!