Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt olyanok akik nem...

Vannak itt olyanok akik nem hánytak egyszer se a terhesség alatt és komolyabb hányingerük se volt?

Figyelt kérdés
nov. 25. 19:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Egyik terhességemnél sem hánytam. A másodiknál egészet öklendeztek a kávé illatától, nem is értem miért.

Előtte 1 órával ittam otthon, délután ittam még egyet amitől ugyanúgy semmi bajom nem volt

nov. 25. 20:35
 12/24 anonim ***** válasza:

Az elsővel vészes hányásom volt, majdnem kórházban kötöttem ki

A másodikkal még csak hányinger se

nov. 25. 20:46
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jó ezeket is olvasni! A filmekben, meg a fórumokon is leginkább elég durva rosszullétekről olvasok, nálunk pedig babaprojekt van és így élesben eléggé elkezdtem félni. Nem tudom, hogy lehet kibírni napi 10-20-30 hányást hónapokon keresztül. Persze nem lehet előre tudni, de szerettem volna pozitívat is olvasni, hogy erre is ugyanannyi esélyem van. Én se vagyok hányós típus, viszont émelygésre hajlamos vagyok, nem túl jó a gyomrom, gyakran sok a savam, ha egy kis stressz ér az is egyből a gyomromra megy, de hányni csak virus kapcsán hánytam életemben, felnőttként már az is inkább csak öklendezés volt. Anyukám és a nagyszüleim se hánytak a terhességeik során. Nagyon remélem, hogy én is megúszom majd maximum émelygéssel ha összejön. Nagyon vágyunk rá és sajnálom, hogy ez a félelmem ezt kicsit elrontja
nov. 25. 20:46
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy terhességem volt, de semmi hányás, hányinger, kajaundor ilyesmi nem volt.
nov. 25. 21:10
 15/24 anonim ***** válasza:
52%
Ez a normális. A legtöbben nincsenek rosszul. Csak arról nem hallani, mert nem téma.
nov. 25. 21:29
 16/24 anonim ***** válasza:

2. és 3. babával sosem hánytam. Enyhe hányingerem volt időnként, főleg ebéd után, de ez is max 2-3 hétig ment így, azt se mindennap.

Első gyerekkel viszont nagyon rosszul voltam, majdnem minden nap (főleg este) hánytam legalább 1x.

nov. 25. 21:41
 17/24 anonim ***** válasza:
2 gyerek + egy vetélés alatt egyszer sem hánytam, komoly hányingerem sem volt, bár a szagokra érzékenyebb voltam.
nov. 25. 22:46
 18/24 anonim ***** válasza:

Jelen! Teljes mértékben problémamentes,tünetmentes terhességem volt. Se émelygés, se hányás,se pecsételés,se semmi.

Első terhesség volt, előtte nem volt se kémiai, se abortusz, ae vetélés.

Több terhességem nem lesz.

A húgom ezzel szemben mindhárom terhességét végighányta. Anyám is.

Mielőtt azt írnátok,hogy genetika.

nov. 25. 23:08
 19/24 anonim ***** válasza:
Én se voltam rosszul se.
nov. 25. 23:14
 20/24 anonim ***** válasza:
Pontosan így. Se szagundor, se kívánósság. Időszakok voltak, amikor mondjuk szívesebben ettem húst, aztán meg olyan, hogy bármi mást szívesebben ettem volna, mint húst, de sose undorodtam. Meg jóval több gyümölcsöt ettem, mint nem terhesen, de olyan nem volt, hogy mondjuk azonnal ananászt kell ennem. Vegyesen minden nap kellett valami.
nov. 26. 00:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!