Szerintetek ez az ésszerűség határain belül van?
Ez attól is függ szerintem mikor ment el a babája...
Amúgy meg iszonyat fájdalmas egy vetélés, főleg ha már nagyobb babáról van szó, szerintem ne bolygasd nála ezt a témát, meg fogják oldani így, ha ők így szeretnék. Nyilván nehezebb lesz, de gondolom ezt ők is tudják.
Azt nem írtad hány hetesek vagytok?
Speciel én sem vagyok az a vegyünk meg rögtön mindent típus. Én a 35. hétig dolgoztam, és utána kezdtük csak a vásárolgatást, részben babonából is. Nagyszülők már nem bírtak magukkal, vettek pár rugdalózót, de azt sem hoztam haza tőlük az utolsó hetekig, pedig nálunk minden rendben volt.
Nyilván az utolsó hetekben, amikor már elmúlik a koraszülés kockázata, azért legalább az alap dolgokat meg fogják venni. Mosni meg baba mellett is kell, vasalni meg max a textil pelusokat vasalom.
Én megértem, hogy ennyi negatívum után aggódik.
Én is asthmás vagyok, nekem segítettek a homeos bogyók, és szülés alatt nem okozott semmi gondot - ezzel esetleg bátoríthatod.
Nem tudom hol tart, de lehet hogy 36 hetesen fog bevásárolni, az is teljesen rendben van.
Amúgy ha az én férjemből indulok ki, ő simán beszerezne mindent, tök ügyes az ilyenekben, szóval csak le az előítéletekkel! Igaz, már sok szituáció volt, amikor neki kellett bevásárolnia, és maga mondta, hogy hozzá kellett szoknia pl. hogy kiválassz a megfelelő tampont nekem, de már a Dm bármely pontján otthonosan mozog. :o)
Bocsánat, valóban elfelejtette írni, én 21, ő 20 hetes. Egyébként még mi sem vettünk semmit a babának, csak a babakocsi és a kiságy van meg, de azért a 24. héttől elkezdjük a vásárolgatást szerintem.
Hát most kérdeztem tőle hogy a bútorokat se akarja-e megvenni de gondolom azt sem, ha ruhákat se. 3 éve történt ez a vetélés, akkor még az előző barátjával volt. Ők másfél éve vannak együtt, és 6-7 hetesen vesztette el a babát, de az is becsúszott volt, ahogy a mostani is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!