Lehetek terhes ugy hogy megjott? Elozszor késett a havi ciklusom de a c vitamison kurával egy het utan rendesen megjott ugyan ugy ahogy szokott.Elotte csinaltam terhességi tesztet (de peldaul nem reggel vegeztem el) ami negatív lett.
Figyelt kérdés
Most pedig azt olvastam hogy van olyan hogy a szülés pillanatáig a nők észre sem veszik hogy terhesek lennének .ma 11:56
1/4 anonim válasza:
Megjott és negatív a teszted, nem vagy terhes. Azt meg inkább hagyjuk, hogy valaki 40 hétig nem veszi észre, hogy terhes.
2/4 anonim válasza:
Már kérdeztél itt nem?
Értsd már meg, hogy ha megvan a menzeszed akkor nem vagy terhes.
3/4 anonim válasza:
Ha valaki rájön hogyan nem veszik észre a terhességet 40 hétig az légyszi írja meg, szeretnék tanácsot kérni!!! Hétfőn leszek negyven hetes és kb mindenhol fáj 😅, a baba rendszeresen szétrúg pedig mellső fali a lepény, nagyon kíváncsi lennék mit kell ahhoz tenni hogy ezek a tünetek ne legyenek ennyire markánsak...
4/4 anonim válasza:
Ilyet csak az hisz el aki még nem volt terhes. Az utolsó hetekben még a létezés is fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!