Megszakításos módszert alkalmaztam a párommal pont az ovulációm napján. Viszont a mai nap rendesen megjött a menstruációm. Ettől eltekintve érdemes lenne terhességi tesztet vennem?
Figyelt kérdés
nov. 3. 11:13
1/5 anonim válasza:
Csak ezen az oldalom terjedt el ez a menstruálok de terhes vagyok történet.
Ha ez valaki a nőgyógyászának adná elő, az kinevetné.
Ha menstruálsz akkor nem vagy terhes. Ha kimarad akkor kell tesztet venni és még akkor sem biztos, hogy az vagy.
A legelső tünet a menstruáció elmaradása. A többi csak városi legenda.
2/5 anonim válasza:
A megszakításos módszer hülyeség, ugyanúgy terhes lehetsz, ugye tudod?
3/5 anonim válasza:
Megjött neked, így nem vagy terhes. Ennyi. Nem kell tesztet venned feleslegesen 🙂
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon a válaszokat :)
nov. 3. 14:53
5/5 anonim válasza:
17 éve, 90%-ban megszakításos módszert alkalmazunk, ezidő alatt 3x lettem terhes, mind3x tervezetten, utolsónál ovuláció időpontját is figyelembe véve, is csak fél év után... Nem olyan egyszerű teherbe esni még akkor sem, ha nem védekeztek egyáltalán, nem még úgy, hogy ha "csak" megszakítással is, de igen...
Tesztet vehetsz, de akkor a legolcsóbbat, mert kb. tök felesleges 😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!