Az első terhességemnél már 9 hetesen volt egy kicsi pocakom most a másodiknál annyira lapos a hasam mint még soha.. Lehet hogy nem nő rendesen ?
Figyelt kérdés
Mindenki azt szajkozza hogy a 2.baba sokkal nagyobb es hamarabb látszik, ugyhogy most nagyon elkezdtem aggódnimárc. 12. 10:54
1/8 anonim válasza:
Elsőnél nagyon látszott a piffadás az elején brutál nagy hasam volt ahhoz képest. Most a másodiknál nem látszik szinte semmi. A babánsk semmi baja amúgy.
2/8 anonim válasza:
Az elsőnél sem a baba látszódott, csak puffadtál
3/8 anonim válasza:
9hetesen kizárt, hogy a baba látszott.
Nekem egyébként a 2.-al fele akkora hasam volt szülésnél, holott ugyan akkora méretekkel születtek.
4/8 anonim válasza:
Az sem olynan törvényszerű, hogy a második, vagy akár harmadik, akárhányadik babával nagyobb a hasa valakinek. Itt vagyok én, aki a harmadik babánán is 20+ hetesen úgy nézett ki, mint aki maximum jól bevacsorázott 🤷🏼♀️. 30+ hetesen tippeltek 18-20 hetesnek max. A szülőszobára is kisebb hassal mentem, mint sokan az első babájukkal... Az elején a puffadást látni, sok kimama puffad az első trimeszterben.
5/8 anonim válasza:
Ha a második terhesség,akkor nyilván tudod,hogy az elsőnél 9 hetesen puffadás látszódott.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok butaságot mondani, de az elsőnél én nem éreztem semmilyen puffadásra utaló egyéb tünetet. Sem had fájás sem sűrű szellentés 😅
Alól a szeméremcsont felett kezdett " kerekedni" de idegenek nem mondták volna meg, max azt hogy jóllakam. De ismerem s testem és én láttam. Nagyon vékony alkat vagyok. Az elso terhesseget 42 kilóvalnkezdtem, a másodikat most 45
márc. 12. 12:42
7/8 anonim válasza:
16-24 mm és 7 gramm, szerinted valóban őt láttad? Ha 42 kiló voltál, akkor sem őt láttad. Pauffadásnak hívják! Ahhoz képest hogy a 2. baba, elég tájékozatlan vagy.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem szerepelt a kérdésben, hogy: mit gondolsz rólam :)
márc. 12. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!