A menstruációm 3 napot késett,1 napig rendesen meg volt majd 3 napig volt csak meg barnás pecsételés.A menstruációm késése napján halvány pozitív tesztem lett majd egy hét múlva halvány pozitív tesztem minimálisan erősödött.Szerintetek?
Köszi,hogy elolvastál.
Igazából a halványsága bizonytalanít el.
Pozitiv a teszt??
Terhes vagy
Mi ezen olyan bonyolult 😂
Az nem rendes menstruacio volt , gondolom azt eszre vetted
Nem nagyon tudom elhinni és bemesélni nem szeretném magamnak.
A második csík halvány és egy het alatt minimálisan erősödött csak.
Hasi puffadást
Derékfájást
Esti néhai émelygést tapasztalok csak
A nőgyógyászt két hét múlva kell meglátogatnom
Nem gondoltam volna hogy ez ilyen idegőrlő tud lenni
De köszönöm mindenki válaszát tapasztalatát🙂
Hát az tud lenni az biztos… ameddig nem tud biztosat az ember lánya 🙂🙂🙂
Utána ha minden jól megy , hamar elszáll az idő.
Drukkolok 🥰
Köszönöm szépen!💜
Folyamatosan az megy a fejemben hogy Jolvan az vagyok minden rendben lesz
Utanna mivan ha mégsem kicsit bele éltem magam
Csak zavar hogy nincsenek konkrét terhes tüneteim mint pl hányinger mellfeszülés
Holnap is csináljak még tesztet vagy álljak le egy kicsit?
Az nem baj hogy csak a legérzékenyebb teszt mutatja ki? A 25 os az negatívat mutat de a 10-és egyre erősebb.
Én megértem, hogy aggódsz....a 10-ws teszt 2 naponta, de 3 nappal később erősebb kell legyen...ráadásul véreztél is.
Az első pozitív teszted után 5 nappal a 25-ös teszt szép két csíkos kell legyen. Ha nem az, akkor valóban nincs rendben.
Drukkolok, hogy jó kimenetl legyen, de csinálj még tesztet.
Mondjuk az is kérdés, mi neked a halvány. A két csíknak nem kell egyformának lennie, általában másfél hét után szokott a legtöbbeknek egyforma lenni. De ha annyira halvány a 10-es, hogy látszik de nagyon halványka akkor az nem jó...azt írod egy hét után sme lett erősebb a teszted, ráadásul 10-es. Sajnos nagy az esély, hogy nem lesz baba.
Remélem nem lesz igazam, de sokat segítene, ha feltöltenéd a tesztjeid, illetve csinálj egy 25-öst, ha az halvány, akkor gond van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!