A menstruációm 3 napot késett,1 napig rendesen meg volt majd 3 napig volt csak meg barnás pecsételés.A menstruációm késése napján halvány pozitív tesztem lett majd egy hét múlva halvány pozitív tesztem minimálisan erősödött.Szerintetek?
Menjél ultrahangra. Már látni kéne valamit, sőt már azt látniuk kell, hogy jó helyen van, ha van. Ha nem látnak, akkor nagy az esélye a méhen kívülinek. Annál jellemző a nem erősödő, stagnáló tesztek. Tünetei ugyan úgy vannak, hisz a hcg termelődik. Ne várj, a héten mindenképp irány adoki. És mond neki, hogy pozik a tesztjeid, de nem erősödnek.. mondjuk jó lenne látni őket.
Itt feltudod tölteni őket és a linket utána megtudod osztani.
Uh basszus
Milyet vegyek?
Azóta ami történt
Erősödő teszt
Fehér hüvelyi folyás
Nincs semmilyen rosszul létem fájdalmam
Felhívtam az orvost ma elmondtam neki ezeket azt mondta hogy mivel pozitív a tesztem menjek a kórházba
Mondtam neki hogy nem megyek mivel semmi bajom és lerakta rám a telefont
Tanácsot kértél amit elutasítottál. Annyira nem csodálom, ha rádtette. A méhen kívülinek mire tünete lesz a mentő fog elvinni. Az hirtelen jön 6-9.hét között.
Nem erősödnek a tesztjeid, lassan nő a hcg és még nem láttak semmit. A minimum az lenne, hogy hetente uh, de sűrűbben sem ártana.
Nem tudom egyébként mire vársz, vagy a te fejedben mi van. Nyilván nem könnyű ez az egész hercehurca.
Amikor nekem stagnáltak a tesztek, már a külföldi oldalakat bújtam és baromira paráztam....kb heti kétszer vérvételen jártam és egyszer uh-ra. Magán intéztem, mert féltem a méhen kívülitől, azt azonban az első 3 tesztem után tudtam, hogy ebből baba nem lesz, eszembe se volt reménykedni. Csak szerencsém volt, hogy végül nem méhen kívüli lett, így is nehezen vetéltem el.
Na de mindegy is, nagyon tenni nem tudsz semmit, lesz ami lesz, de amint erős fájdalmat érzel vagy erős vérzést, menj kórházba.
Mondanám, hogy csinálj tesztet, de lassan már az erősödésnek sincs jelentősége....nekem a stagnáló teszt két hét után felerősödött, pedig hcg alapján elsőre csökkent a hcg és uh-n se volt semmi...aztán a mensit vártam...nem jött és csináltam tesztet. Az meg erős lett.
Járj uh-ra, aztán majd lesz valami.
Baba ebből már biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!