A menstruációm 3 napot késett,1 napig rendesen meg volt majd 3 napig volt csak meg barnás pecsételés.A menstruációm késése napján halvány pozitív tesztem lett majd egy hét múlva halvány pozitív tesztem minimálisan erősödött.Szerintetek?
Amit a hasi ultrahangon nem látnak azt hüvelyi ultrhangon már igen?
Mert még csak hasin voltam ott nem láttak semmit
De nem lenne korai hüvelyi UH ra mennem?
Terhesség esetén, még ha az elején is vagy, semmilyen vérzés nem normális! Viszont, okozhatja heamatóma is, pont tegnap voltam dokinál, 6+1 hetes vagyok, távolabb van egy heamatoma (beverzes) de csak azért szólt, mert elofordulhat minimalis vérzés, de a baba jó helyen van, már dobogott a szive.
Inkább ha lehet, menj el magán dokihoz aki hüvelyi uh-t végez és kérj tőle progeszteronpótlást!
Ami a teszteket illeti: Ha nem erősödik a teszt 2 naponta, szerintem nem fog megmaradni. A tünetek?! Volt a nemvárt óta majd elmúlt az 5. héten 2-3 napig. Rohantam az orvoshoz, még “csak” szikhólyag volt (5+4), majd másnap visszatértek a tünetek 😂
Ez az én példám, mindenkinél más! A tünetek inkább 6-7. héttől jönnek!
Drukkolok Neked
Köszönöm mindenki válaszát!
Valószínűleg nem jól térképeztem fel ezt az egészet.
Részletesen úgy tudnám elmondani hogy múlt hét kedden egy napot megjött kettőt barnás pecsételés a menstruációm megszokottan fájdalmas volt október 26.-an van egy sanda gyanúm hogy ott történhetett valami a saját felelőtlenségünkből
Én arra tudok gondolni hogy 2 hetes lehet ez az ügy ha van is valami a dologban.
A tesztjeim nem erősödnek gondolom mivel ha múlt héten történt meg a beágyazódás túl korai?
Őszintén nem tudom es hulyenek is érzem magam
A derekam ugyan úgy faj a hasam feszül nagyobbnak latom mint szokott Fe vagy puffadva sűrűn pisilek rosszullét nagyon ritka
Nagyon az elején lehetek ha van is valami?
Ma a hüvelyi Uh semmit nem láttak azt javasolta az orvos keressem fel később.
Teszteltél azóta? A pozitív az pozitív még ha halvány is.
Viszont mostanra már erősödnie kellett volna.
Hat képzeld csináltam egy clearblue tesztet.
És megint kétségek között vagyok mert a negatív jel nem konkrét volt hanem kirajzolódott egy pozitív jel
Ez digitális clearblue volt
Nem hagyott nyugodni így szét szedtem és sokkal erősebb két csík volt rajta mint az előző tesztjeim
Nem tudom ez így mennyire ervényes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!