Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A menstruációm 3 napot késett,...

A menstruációm 3 napot késett,1 napig rendesen meg volt majd 3 napig volt csak meg barnás pecsételés.A menstruációm késése napján halvány pozitív tesztem lett majd egy hét múlva halvány pozitív tesztem minimálisan erősödött.Szerintetek?

Figyelt kérdés

nov. 11. 20:49
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Nekem igazából mindegy

Ha lesz lesz ha nem nem

Én nem sértődöm meg csupán nehéz várakozni és nem szeretnék nem oda figyelni magamra ha van és nem szeretném magam bele élni sem hogy csalódjak

Néztem több videót hogy akik szét szedték terhesek voltak és volt olyan is aki szét szedte negativat mutatott és nem volt második csíkja

nov. 13. 13:15
 22/41 A kérdező kommentje:
Tehát ha jön semmi gond mert 8 éves kapcsolatot tudunk a hátunk mögött a párommal de ha nem jön most még az sem baj de ennyi bizonytalanságban és stresszben nem tudom más hogy tud nyugodt maradni én nem olyan típusú vagyok és gondoltam itt elmesélik emberek a történeteiket azáltal hátha megnyugszom
nov. 13. 13:18
 23/41 anonim ***** válasza:
A digitális negatívja úgy néz ki, ahogy leírtad. Kirajzolódik a plusz jel, mert digitális kijelzős. Ha pozitív akkor a heteket írja. Sajnos így biztos nem lesz most baba.
nov. 13. 14:04
 24/41 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szeretnék egy kis helyzetjelentést és további tanácsokat😔

Amiota kiírtam ezt a posztot azóta a tesztjeim nem erősödtek.

Tüneteim között pedig felerősödött a hányinger majdnem egész napra és nagyon felpuffadok estére.

Két hét múlva kell megjönnie.

Annyira ideges vagyok olvasok ezt is azt is van akinek nem erősödik a tesztje van aki azt írja nem el a terhesség azért nem erősödik van valaki itt aki hasonló cipőben jar mint én?

nov. 18. 12:44
 25/41 anonim ***** válasza:

Szia! Mihez képest nem erősödik a teszted? Van képed a legutóbbiról?

Én is nagyon émelygek és hatalmasra puffad estére a hasam, de én 7 hetes vagyok :)

nov. 18. 12:50
 26/41 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom hogy kell feltölteni ide fotót

Egyáltalán nem erősödik semmit.

Ha méhen kívüli egy terhesség akkor a tünetek elmúlnak?

Annyit vettem még észre hogy most van az ovuláciom ideje és nem erzem azt amit szoktam magas libido stb

nov. 18. 13:07
 27/41 A kérdező kommentje:
Egyébként gratulalok neked szívből!
nov. 18. 13:08
 28/41 anonim ***** válasza:

25 vagyok

Én most 3 dologra gondolok:

1. Teherbe estél, de nem indult meg a vetélés (mondjuk ilyen korainál ez inkább kémiai mint vetélés)

2. Ciszta - tudtommal az is tud halvány pozitív tesztet generálni

3. Méhen kívüli

Mikor volt az utolsó (normalis) mensesed első napja?

nov. 18. 13:13
 29/41 A kérdező kommentje:

Október 6 volt rendes menstruációm

Október 26 éjjel történhetett a fogantatás

November 3 kellett volna megjönnie helyette 5.-én jött meg egy napra utanna barnás 2 napig

nov. 18. 13:16
 30/41 A kérdező kommentje:
Azóta nagyon fajt a derekam minden nap nagyon fáradt voltam semmihez nem volt kedvem egész hangulatingadozasom volt semmi más a derék fajdalom múlt héten eltűnt azóta nagyon emelygek hanyigerem van egész nap és nem tudom ha mégsem kívüli akkor is meg vannak ezek a tünetek?
nov. 18. 13:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!