Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A menstruációm 3 napot késett,...

A menstruációm 3 napot késett,1 napig rendesen meg volt majd 3 napig volt csak meg barnás pecsételés.A menstruációm késése napján halvány pozitív tesztem lett majd egy hét múlva halvány pozitív tesztem minimálisan erősödött.Szerintetek?

Figyelt kérdés

nov. 11. 20:49
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Nekem igazából mindegy

Ha lesz lesz ha nem nem

Én nem sértődöm meg csupán nehéz várakozni és nem szeretnék nem oda figyelni magamra ha van és nem szeretném magam bele élni sem hogy csalódjak

Néztem több videót hogy akik szét szedték terhesek voltak és volt olyan is aki szét szedte negativat mutatott és nem volt második csíkja

tegnap 13:15
 22/23 A kérdező kommentje:
Tehát ha jön semmi gond mert 8 éves kapcsolatot tudunk a hátunk mögött a párommal de ha nem jön most még az sem baj de ennyi bizonytalanságban és stresszben nem tudom más hogy tud nyugodt maradni én nem olyan típusú vagyok és gondoltam itt elmesélik emberek a történeteiket azáltal hátha megnyugszom
tegnap 13:18
 23/23 anonim ***** válasza:
A digitális negatívja úgy néz ki, ahogy leírtad. Kirajzolódik a plusz jel, mert digitális kijelzős. Ha pozitív akkor a heteket írja. Sajnos így biztos nem lesz most baba.
tegnap 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!