21hetes terhes vagyok és még mindig nagyon hányingerem van,ezért szedem a vombeet.Ugye ez a gyógyszer tényleg nem okoz semmi bajt hosszútávon?
Azért a gyógyszer terhesség alatt nem ördögtől való ám. Főleg ha orvos írja fel. Kimondottan terheseknek való gyógyszer meg végképp nem. Én egész végig szedtem a merckformint mert terhesség előtt inzulinrezisztenciám volt.
Volt egyszer egy nagy alhasi fájdalmam egy ponton akkor meg rubophent lehetett szedni 4 óránként.
Ha orvos irja fel akkor annak oka van.
Azért neked sem ok nélkül adták. Gondolj erre.
Benne vagyok a novemberi babák csoportban, ott nagyon sokan szedték. Azóta mindenki megszült de nem volt gond.
Szóval te kb. a sok milliomodik vagy aki nagyon hány és szednie kell ezt a tipikus terheseknek való gyógyszert.
Átlagosan minden kismama nagyon parázik mindentől. Főleg akinek első gyerek vagy volt vesztesége.
De szerintem azzal többet ártasz ha nem veszed be és szükség lenne rá.
Ha annyira hányingered van hogy felírták akkor többet ártasz ha nem veszed be. Én is tiszta para voltam mindentől, de eldöntöttem tudatosan, hogy megpróbàlok a józan eszemre hallgatni. Aztán vagy sikerült vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!