Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21hetes terhes vagyok és még...

21hetes terhes vagyok és még mindig nagyon hányingerem van,ezért szedem a vombeet.Ugye ez a gyógyszer tényleg nem okoz semmi bajt hosszútávon?

Figyelt kérdés
Más is van így,vagy volt valaki aki sokáig szedte de már megszült?

ma 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 25hetes vagyok és még mindig szedem. Én ha lerakom, akkor második nap reggeltől estig hányok. Szóval szedem. Kimondottan terhességi hányingerre és hanyásra van, nem gondolom H probléma lenne.
ma 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Azért a gyógyszer terhesség alatt nem ördögtől való ám. Főleg ha orvos írja fel. Kimondottan terheseknek való gyógyszer meg végképp nem. Én egész végig szedtem a merckformint mert terhesség előtt inzulinrezisztenciám volt.

Volt egyszer egy nagy alhasi fájdalmam egy ponton akkor meg rubophent lehetett szedni 4 óránként.

Ha orvos irja fel akkor annak oka van.

Azért neked sem ok nélkül adták. Gondolj erre.

ma 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Amúgy nagyon sokan szedik.
ma 15:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Benne vagyok a novemberi babák csoportban, ott nagyon sokan szedték. Azóta mindenki megszült de nem volt gond.

Szóval te kb. a sok milliomodik vagy aki nagyon hány és szednie kell ezt a tipikus terheseknek való gyógyszert.

ma 15:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen! Ez így van,de mivel én nagyon para vagyok és semmit se szedtem még soha az előző terhességeimnél(volt már 2) így eztől nagyon parázok,hogy esetleg árthat,nem is maga a b6 vitamintól hanem az antigsiztamintól ami még van benne.
ma 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Átlagosan minden kismama nagyon parázik mindentől. Főleg akinek első gyerek vagy volt vesztesége.

De szerintem azzal többet ártasz ha nem veszed be és szükség lenne rá.

Ha annyira hányingered van hogy felírták akkor többet ártasz ha nem veszed be. Én is tiszta para voltam mindentől, de eldöntöttem tudatosan, hogy megpróbàlok a józan eszemre hallgatni. Aztán vagy sikerült vagy nem.

ma 17:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Nyilván azert szedem mert ha nem szedem kórházban fekszem infuzión..már jártam így a 16.héten sajnos. Viszont èn tapasztalatokra lennék kíváncsi hogy akik már megszültek ninden ok volt e a babával.Meg kinek mit mondott az orvosa..nyilván az enyém is azt mondta,hogy nem ártalmas,de csak egy gyógyszer.
ma 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!