Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az 1. sz Női Klinika milyen...

Az 1. sz Női Klinika milyen kórház? Vannak kismamik akik sokat feküdtek ott hosszútávon? Ott beengedik az apukát császármetszésnél?

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 21:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Én másfél hónapig feküdtem bent, és császárom volt. Beengedték a páromat. Írj privit, ha konkrétabb kérdéseid lennének.
2009. jún. 15. 21:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Én két hétig feküdtem ott. Koraszüléssel császároztak. Hát, azt inkább ne tudd meg! Nem nagyon akarlak elrémiszteni, ha van ott fogadott dokid - biztos van - akkor jobb. Nekem nem ott volt. Le se sz*rtak. Elvileg bejöhetett volna a párom, azt hiszem, de NEM VÁRTÁK MEG. Így egyedül voltam a 7 fős orvosteammel. (Az anesztesek nagyon aranyosak!) Fent az intenzív és a császáros őrző nagyon jó - ott 4 napig voltam. Csak szokd meg, hogy már az első reggel kizavarnak mosakodni (Te érdeked), utána meg nyitott ajtóval lehet csak zuhanyozni... Feküdtem még a koraszülött intenzív mellett, ott se volt olyan rossz, csak szokd meg, hogy 8 emberre jut 1 WC+zuhanyzó és mindenkit egyszerre hashajtóznak, ha nincs első széklet... este fürődni meg szinte álom, mert mire sorra kerülsz... És a másik szoba mindig bezárva felejti a fürdőszoba ajtót, ami éjjel igen kínos! (Ez van lent a Gyermekágyon is) A Gyermekágyon iszonyú szűk a hely a szobákban, és engem nagyon zavart, hogy a rokonok másokhoz befutkosnak azokba a szobákba, ahova elvileg nem szabad bejönniük! Elvileg látogatási idő is van, de ezt sem tudják betartatni soha! Ezért mindig nagy a zaj. A Csecsemősök aranyosak, csak mindent kérdezz, mert maguktól semmit sem mondanak. (Ha szoptatási gondjaid vannak, keresd Esztert - idősebb nő - csodákra képes!)De nem nagyon szeretik ha a babákat leadják a "csomagmegőrzőbe". A higiéniával hadilábon állnak a takarítók, de nagyon! Ebédelni rohamtempóban, időre kell... Az anyukákkal nagyjából senki sem foglalkozik, a vizitek nevetségesek. De a gyerekorvosok nagyon - nagyon jók, nekik sokat köszönhetek! Viszont akkor lássam azt a kórházat legközelebb, mikor a hátam közepét! Utólag kiderült, hogy bent lehetett volna még 2 - 3 hétig tartani a babát, a laborleletek alapján, de ők mégis kiszedték! Pedig pont 10 nap kellett volna már, és akkor nem koraszülött, és mehetek a saját orvosomhoz!
2009. jún. 15. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!