Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez jósló lehet? Vagy volt aki...

Ez jósló lehet? Vagy volt aki így kezdte, és szülés lett belőle?

Figyelt kérdés
15,10,8,5 percenként keményedik a hasam felülről kezdve, fájdalom nem jár hozzá. Tegnap este viszont keményedés közbe éreztem egy enyhe deréktáji fájdalmat. 37 hetes vagyok, UH szerint viszont 39 (tudom erre nem szoktak alapozni) Volt akinek így indult meg a szülés?
2012. márc. 26. 13:35
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

Huh. Nem egyszerű, az biztos.

Amúgy mikorra vagy kiírva?

2012. márc. 29. 15:07
 52/56 A kérdező kommentje:
Az utolsó UH szerint április 1. De az eredeti április 19. De most nagyon nagyon mozog, annyira hogy elfáradtam benne. Úgyhogy nem hiszem, hogy már jönni akarna, mert úgy hallottam olyankor lelassul a baba mozgása vagyis a mozgásszáma.
2012. márc. 29. 15:29
 53/56 anonim ***** válasza:
Én is április 1-jére vagyok kiírva, igaz ezt a dátumot a 12 hetes ultrahangon mondták és a 20-on is. A mensi szerint április 8 lenne. Ilyenkor most melyikre lehet alapozni? Kinek melyik időpont jött be?
2012. márc. 29. 15:55
 54/56 A kérdező kommentje:
Szerintem a mensi szerintire, ami nekem 19. legalább is azt mondta a doki, hogy ne alapozzak a baba méretei alapján megállapított újabb időpontokra, a 12 hetesen nekem is azt mondták hogy egy héttel idősebb.
2012. márc. 29. 16:04
 55/56 anonim ***** válasza:

Ezek a kései méretbecslések már nem számítanak igazán. (A 12 hetes még igen).

Sokat tudnak ám tévedni is, főleg súlybecslés területén...

Akkor még lehet hogy egy-két hét is lesz ebből. :S

Amúgy szerintem az is kérdés, hogy az ember tudja-e, hogy mikor fogan(hatott) a baba.

Nekem is érdekesen alakul az e harmadik, mert abban a hónapban orvosi kezelésekre kellett mennem, így csak a ciklus 7. és 23. napján voltunk együtt. Magam is csodálkoztam, mikor pozitívat teszteltem, egy hónappal később akartuk indítani a projektet, csak úgy voltam vele, hogy biztos túl vagyunk már azon a peteérésen...

Ezután biztos voltam benne, hogy a 23-i együttlétből lett a baba, mert nekem sokszor kitolódik a peteérésem, és főleg, hogy előtte gyógyszert is szedtem a kezelések miatt. Aztán amikor elmentem a dokihoz, kiderült a méretek alapján, hogy csakis a 7 napi együttlétből foganhatott, akkora "nagy". :o) Ami ugye elég érdekes, de hát jönni akart...

Minden esetre furcsa is lett volna, hogy a 9. héten érzem a mozgását, így csak a 11. héten éreztem. :o)

A biztonság kedvéért van egy május 21, egy május 14 és egy május 12-i időpontom. Viszont az eddigi babáim 2 héttel előbb jöttek, szóval én már csak mosolygok, és azt mondom, majd jön, amikor akar... :D

2012. márc. 29. 16:47
 56/56 anonim ***** válasza:
Szia! Csak most láttam a kérdésed, azóta biztos megvan a baba:) Ha olvasod a hszmet, szívesen beszélgetnék veled, én is első babával vagyok állapotos, 12 hetesen.:)
2013. nov. 9. 15:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!