Ez jósló lehet? Vagy volt aki így kezdte, és szülés lett belőle?
Huh. Nem egyszerű, az biztos.
Amúgy mikorra vagy kiírva?
Ezek a kései méretbecslések már nem számítanak igazán. (A 12 hetes még igen).
Sokat tudnak ám tévedni is, főleg súlybecslés területén...
Akkor még lehet hogy egy-két hét is lesz ebből. :S
Amúgy szerintem az is kérdés, hogy az ember tudja-e, hogy mikor fogan(hatott) a baba.
Nekem is érdekesen alakul az e harmadik, mert abban a hónapban orvosi kezelésekre kellett mennem, így csak a ciklus 7. és 23. napján voltunk együtt. Magam is csodálkoztam, mikor pozitívat teszteltem, egy hónappal később akartuk indítani a projektet, csak úgy voltam vele, hogy biztos túl vagyunk már azon a peteérésen...
Ezután biztos voltam benne, hogy a 23-i együttlétből lett a baba, mert nekem sokszor kitolódik a peteérésem, és főleg, hogy előtte gyógyszert is szedtem a kezelések miatt. Aztán amikor elmentem a dokihoz, kiderült a méretek alapján, hogy csakis a 7 napi együttlétből foganhatott, akkora "nagy". :o) Ami ugye elég érdekes, de hát jönni akart...
Minden esetre furcsa is lett volna, hogy a 9. héten érzem a mozgását, így csak a 11. héten éreztem. :o)
A biztonság kedvéért van egy május 21, egy május 14 és egy május 12-i időpontom. Viszont az eddigi babáim 2 héttel előbb jöttek, szóval én már csak mosolygok, és azt mondom, majd jön, amikor akar... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!