Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki vigyáz/-ott a nagyobbra,...

Ki vigyáz/-ott a nagyobbra, mikor szülni mentek apával? Mikortól lesz/volt veletek a "nagy"tesó?

Figyelt kérdés
Én azon gondolkodom, hogy privi szabában lennénk a kicsivel, hogy bennt lehessen velem a kicsi lányom is (2 éves), amikor csak lehet... Mondjuk még nincs eldöntve, szülni csak szeptember 9 körül fogok... :) Csak érdeklődöm

2012. márc. 17. 21:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
mama vigyázott rá. amikor megszültem ott volt apa is. kiraktam a szobába apa hazament és visszahozta a tesót! igaz fél 11 kor született meg a kicsi!
2012. márc. 17. 21:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Bár még csak terv, de a nagyszülők lesznek vele a szülés alatt, és nem fog meglátogatni a kórházban, mert mindkettőnket nagyon megviselne. 2 éves kisfiú, 38 hetes kistesóval. :)
2012. márc. 17. 22:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a mama vigyázott a nagyra mikor szülni mentünk a férjemmel. Másnap együtt bejöttek megnézni az öcsit és anyát, és amikor hazajöttünk akkor is együtt jöttek apa és fia az anyáért meg az öcsiért. A nagyobb akkor 5 éves volt.
2012. márc. 17. 22:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is a nagyszülők lettek riadóztatva mikor mentünk a kórházba. Hajnalban született a lányom, délután jott ba Apával a fiam. Aztán bejöttek másnap is,de azt nem kellett volna, mert sírva ment haza, hogy anya te is gyere velem haza. Nagyon rossz volt. 5 napot voltunk bent, igy legközelebb mar csak akkor jott mikor mentünk haza.
2012. márc. 18. 05:55
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igaz, lehet rosszabb lenne a kicsi lányomnak, hogy anya nem mehet vele haza... ezért gondoltam a külön szobára, de nem zárhatom be magamhoz... :( De már most aggódom, éjszakát még nem töltött nélkülem és ha megébred éjszaka csak annyit mond, hogy anyaaa..., megsimogatom és alszik tovább. :)
2012. márc. 18. 08:28
 6/13 anonim ***** válasza:
kórházban,újszülöttet nem látogathat kisgyerek/sem/-gyerekbetegségek miatt. privát szobába csak 1 ember mehet,az akit te megnevezel.attól h privát,még nem mehet be az egész család. az 1 emberen kivűl más is csak úgy láthatja a picit,ahogy a többiek-üvegen keresztül. te kimehetsz egyedül a nagyhoz. az meg h h viseli a nagy h nem vagy ott.. hidd el a kórházban nem ezen fogsz agyalni :)
2012. márc. 18. 15:16
 7/13 anonim ***** válasza:
ja,és ha felkészited,nem lesz gond h nem vagy ott. lehet h jobb ha nem megy be,olyan kicsi,csak megrémitené a helyzet és h te ottmaradsz. viszont szülés után apa vigyen neki haza valami ajándékot a "picitől".
2012. márc. 18. 15:18
 8/13 anonim ***** válasza:

Másfél éves lesz a nagy amikor szeptemberben megszületik a kistesó. Bár nagyi is van "kéznél" úgy döntöttünk,hogy nővéremékhez levisszük 3-4 napra amíg én a korházban leszek a szülés miatt és utána. Ha beindulnak a fájások vagy apa szalad el vele nővéremékhez, vagy anyukám jön el érte és viszi el.Ezt majd meglátjuk, sok mindentől függ,hogy mikor indul be szülés éjszaka vagy nappal, könnyen indul-e vagy lesz időnk (a lányommal a semmiből 5 perces fájásokkal kezdtem) stb.

Nekünk így lesz a legjobb,nálunk a kórházba 12 éves korig nem jöhet be gyerek semmilyen formában+ apának sem kell kétfele szakadni,hogy Manót is ellása otthon meg hozzánk is bejöjjön a korházba+ nővéreméknél is van két gyerkőc, remekül elvannak, így lesz a legjobb.

Könnyű szülést!

2012. márc. 18. 17:34
 9/13 anonim ***** válasza:

Én is ugyanezen gondolkodom ugyanezen megfontolásból: mivel második baba, már fogok tudni vele mit kezdeni, és szeretném, ha a fiam is bejöhetne apával hozzánk, nemcsak a folyosón találkozhatnánk. Nem tudom az egyik válaszoló melyik kórházról írt, de mintha a Sote2-n azért privát szoba a privát szoba, hogy tényleg be lehet menni. Különben én sem fizetnék 10ezret egy éjszakáért.

A majdnem 3 éves fiamnak szeretném megadni azt, hogy találkozzon a hugival előtte, hogy anya miért nincs otthon, és ne az legyen, hogy hazavisszük a várva várt hugit és az ő kis szemében egy csomag bőgőmasina, akivel anya foglalkozik.... Nálunk szerencsére ilyen anyaaaaa baj nincs, nagyon apás a fiam, ha apa van, akkor minden van, szóval én attól nem félek... inkább a testvérféltékenység elkerüléséért tennék meg mindent (persze a természetes féltékenység kell)

2012. márc. 18. 21:08
 10/13 anonim ***** válasza:
nem mehet be gyerek,ezt higyjétek el. attól h privát szoba,még tehetsz azt amit akarsz. attól privi,h egyedül vagy és apuka bemehet hozzátok,általában 3-6ig. gyerek nem,a gyerekbetegségek miatt!! nem is értem h gondoltátok,h ott futkos egy kicsi egész nap?
2012. márc. 18. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!