Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megengedett 17 hetes pocakosan...

Megengedett 17 hetes pocakosan apával az együttlét? Ha haematómám volt az elején, de teljesen felszívódott, akkor mostmár végig tiltott?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy ez igen intim,de a nőgyógyásznak nem merem így részletezni,mégis kíváncsi lennék,hogy mit okoz a szex, vagy akár csak az egyéb előjáték a babánál?Csak ha "kedvet kapok rá",úgy érzem,hogy gombócba áll a méhem,szinte tapintható lesz a hasfalamon,és az orvosom azt mondta,hogy nem jó ha bármiféle méhtevékenység történik terhesség alatt.Ez méhtevékenységnek számít?És ha igen, akkor ártalmas?Viszont egy csomó portálon azt olvastam,hogy ha kedved van az együttléthez,nyugodtan lehet,és egyáltalán nem tiltott.Most valójában mi az igazság?Lehet,hogy buta a kérdés,de nem szeretnék ártani a babának, és persze a páromnak sem :);).Ha van személyes tapasztalat,akár jó vagy rossz,kérem osszátok meg velem!
2011. ápr. 22. 09:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szia

Hát erre én is kíváncsi lennék! Nagyon félek, hogy az orgazmus méhösszehúzódásokat hoz és az árt! De ugyanakkor nagyon szeretnék már együtt lenni a párommal! 15 hetes vagyok és már nagyon szeretném, de a babának sem akarok ártani.

2011. ápr. 22. 09:25
 2/15 anonim ***** válasza:
söt kötelezö !
2011. ápr. 22. 09:32
 3/15 anonim ***** válasza:

A kérdés nagyon jó! Nekem egy is egy hónapja múlt el a hematómám. Nagyon kíváncsi lennék, hogy ezek után lehetünk-e együtt. Nagyon vágyom a gyengédségnek ezen fajtájára! De a babó mindenek előtt. Én kedden megyek a 20 hetes genetikei UH-ra ott megkérdezem a dokit, hogy szabad-e, remélem igent mond :-)

Amúgy te hogy éled ezt meg? Nekem néha nagyon rossz, már álmomban néha úgy érzem, hogy orgazmusom van.

2011. ápr. 22. 10:15
 4/15 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a 8. héten volt hematómám, 1 hónapig mellékeltük a házaséletet, utána minden ment ugyan úgy tovább. :) Biztos ami biztos, én megkérdezném az orvosomat, hogy lehet-e, de nálunk nem volt gond.
2011. ápr. 22. 10:31
 5/15 anonim ***** válasza:

Én is orvost kérdeznék, ember ő is, valószínűleg szexel is, nem hiszem, hogy ez annyira kényes volna.

A saját véleményem szerint a gyengéd szeretkezés nem árthat egy egészséges terhességnek.

2011. ápr. 22. 10:37
 6/15 anonim ***** válasza:
A tesómnak volt hematómája, amivel kórházba is került. A szextől 1 hónapig voltak tiltva, utána mehetett minden.
2011. ápr. 22. 12:05
 7/15 A kérdező kommentje:

Én is kérdeztem már a dokimat,aztmondta,ha nincs vérzés,lehet óvatosan,csak kellemetlen neki elrészletezni,milyen érzéseim vannak közben.Fent említettem,hogy összehúzódás szerű dolgot érzek közben,és a haematómám idején is azt mondta az orvosom,hogy valószínűsíthető,hogy az a méhtevékenység miatt lett.Amitől le is válhatott volna a méhlepény.De már teljesen felszívódott,csak nem szeretném kockáztatni,hogy megint kialakuljon az összehúzódás miatt.Ezért kérdem,hogy nektek is van-e ilyesfajta érzésetek közben,esetleg utána?

Nagyon vágynék már a páromra,de ez feszültséget okoz bennem,nem tudom elengedni magam.A baba mindenek előtt,de azért 9 hónap az 9 hónap!És bevallom,még feszültség oldásként is nagyon hiányzik a gyengédség.Lehet,sokkal nyugisabb lennék,ha ez a része is rendben működhetne a párkapcsolatunknak.Nem beszélve a páromról.

Köszi a sok választ,mindenkinek Boldog Babavárást és Nyuszikát!

10:15-ös,ha voltál genetikai UH-n kedden,írj a fejleményekről.

2011. ápr. 22. 12:42
 8/15 anonim ***** válasza:
Mindenképpen jelentkezem kedden! :-) Addig is kellemes húsvéti ünnepeket!
2011. ápr. 22. 13:11
 9/15 anonim ***** válasza:
A orgazmus által kiváltott méh bekeményedése nálam is van, és tök normális. Ha felszívódott a hematóma, akkor nem lehet baj. Az általában a kis terhességnél okoz problémát, mert akkor egy kis vérzés is "elmoshatja" a babát. Úgyhogy hajrá! Szexelni bátran! Nem kell félni!
2011. ápr. 22. 19:48
 10/15 anonim ***** válasza:

Sajna a szex témakörről nem sikerült az UH-n beszélnem az orvossal,és ráadásul sikerült elkapnom valami fertőzést, úgyhogy nem tudok érdemben többet mint a múltkor. Ti hogy álltok a témával? sikerült már azóta valamit kideríteni?

Amúgy egyre több helyről hallom, hogyha panaszmentes vagy, akkor nyugodtan lehet! Úgyhogy hajrá!

2011. ápr. 26. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!