Megengedett 17 hetes pocakosan apával az együttlét? Ha haematómám volt az elején, de teljesen felszívódott, akkor mostmár végig tiltott?
Szia
Hát erre én is kíváncsi lennék! Nagyon félek, hogy az orgazmus méhösszehúzódásokat hoz és az árt! De ugyanakkor nagyon szeretnék már együtt lenni a párommal! 15 hetes vagyok és már nagyon szeretném, de a babának sem akarok ártani.
A kérdés nagyon jó! Nekem egy is egy hónapja múlt el a hematómám. Nagyon kíváncsi lennék, hogy ezek után lehetünk-e együtt. Nagyon vágyom a gyengédségnek ezen fajtájára! De a babó mindenek előtt. Én kedden megyek a 20 hetes genetikei UH-ra ott megkérdezem a dokit, hogy szabad-e, remélem igent mond :-)
Amúgy te hogy éled ezt meg? Nekem néha nagyon rossz, már álmomban néha úgy érzem, hogy orgazmusom van.
Én is orvost kérdeznék, ember ő is, valószínűleg szexel is, nem hiszem, hogy ez annyira kényes volna.
A saját véleményem szerint a gyengéd szeretkezés nem árthat egy egészséges terhességnek.
Én is kérdeztem már a dokimat,aztmondta,ha nincs vérzés,lehet óvatosan,csak kellemetlen neki elrészletezni,milyen érzéseim vannak közben.Fent említettem,hogy összehúzódás szerű dolgot érzek közben,és a haematómám idején is azt mondta az orvosom,hogy valószínűsíthető,hogy az a méhtevékenység miatt lett.Amitől le is válhatott volna a méhlepény.De már teljesen felszívódott,csak nem szeretném kockáztatni,hogy megint kialakuljon az összehúzódás miatt.Ezért kérdem,hogy nektek is van-e ilyesfajta érzésetek közben,esetleg utána?
Nagyon vágynék már a páromra,de ez feszültséget okoz bennem,nem tudom elengedni magam.A baba mindenek előtt,de azért 9 hónap az 9 hónap!És bevallom,még feszültség oldásként is nagyon hiányzik a gyengédség.Lehet,sokkal nyugisabb lennék,ha ez a része is rendben működhetne a párkapcsolatunknak.Nem beszélve a páromról.
Köszi a sok választ,mindenkinek Boldog Babavárást és Nyuszikát!
10:15-ös,ha voltál genetikai UH-n kedden,írj a fejleményekről.
Sajna a szex témakörről nem sikerült az UH-n beszélnem az orvossal,és ráadásul sikerült elkapnom valami fertőzést, úgyhogy nem tudok érdemben többet mint a múltkor. Ti hogy álltok a témával? sikerült már azóta valamit kideríteni?
Amúgy egyre több helyről hallom, hogyha panaszmentes vagy, akkor nyugodtan lehet! Úgyhogy hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!