Félek az együttlét következményétől, mivel győzzem le?
Semmiképp nem erőltessétek akkor, viszont beszélj az orvossal, lehet, valami fertőzésed van. Ezen kívül a nagy has nekem is elveszi a kedvem, meg az, hogy mindig fáj valamim, ízületeim, ami sajna természetes :( Nekem is hiányzik, már az is jól esik, ha csak simogatjuk egymást <3 Nincs már olyan nagyon sok hátra, kitartást!!!
30 h.
Az igazság az, hogy szerintem türelemmel. Nálunk is hasonló problémák vannak, és mi, vagyis a párom úgy oldja meg hogy türelmes velem. Több az érintés, a simogatás, és beszélgetünk, az éppen feszültséget okozó gubancról. Nekem ez segít, de úgy mint azelőtt nem tudom elengedni magam. Úgy gondolom ez normális. Mégis csak egy új élet van odabenn :-))) Szerintem nektek kettőtöknek kell kialakítani valami olyan intim helyzetet (érzelmi szinten), hogy ha nem is teljesen, de tudj oldódni.
Kitartást! :-)))
A kérdésedben benne van a válasz: nem tudod elengedni magadat, feszengesz. Benned van a baj, jobban mondva a fejedben.
Bárcsak mondhatnám, hogy állítsd át magad, kapcsolj szexuális üzemmódba, és minden egy csapásra megváltozik! Sajnos egy csapásra nem fog. De apránként igen. És ebben igen sokat számít az akaraterő meg a fantázia.
Nekünk sosem volt ilyen problémánk szerencsére. Terhesen jobban kívántam a szexet, mint valaha, és amint zöld jelzést kaptunk az orvostól, nem is fogtuk vissza magunkat. Nem is lett semmi baj. A pocakot nem könnyű kikerülni, de jókat kacagtunk a bénázásainkon. :) Fogd fel könnyedén, és ne félj, mert nincs mitől. Terhesen a szex egyedülálló élmény.
utolsóval értek egyet..ez fejben dől el hogy elhiszed hogy semmi baja nem lesz a babának..
nekem 100% al jobb lett a sex a terhességem alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!