Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megengedett 17 hetes pocakosan...

Megengedett 17 hetes pocakosan apával az együttlét? Ha haematómám volt az elején, de teljesen felszívódott, akkor mostmár végig tiltott?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy ez igen intim,de a nőgyógyásznak nem merem így részletezni,mégis kíváncsi lennék,hogy mit okoz a szex, vagy akár csak az egyéb előjáték a babánál?Csak ha "kedvet kapok rá",úgy érzem,hogy gombócba áll a méhem,szinte tapintható lesz a hasfalamon,és az orvosom azt mondta,hogy nem jó ha bármiféle méhtevékenység történik terhesség alatt.Ez méhtevékenységnek számít?És ha igen, akkor ártalmas?Viszont egy csomó portálon azt olvastam,hogy ha kedved van az együttléthez,nyugodtan lehet,és egyáltalán nem tiltott.Most valójában mi az igazság?Lehet,hogy buta a kérdés,de nem szeretnék ártani a babának, és persze a páromnak sem :);).Ha van személyes tapasztalat,akár jó vagy rossz,kérem osszátok meg velem!
2011. ápr. 22. 09:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát annyira jutottunk,hogy panasz híján,bátorkodtam felhozni a páromnak,a "mi lenne ha?" dolgot,de a reakciója eléggé lelombozó.Azt mondta,hogy fél,hátha bajt csinálunk és morbid is,hogy látja a pocim (elég nagy 18 héthez képest)és tudja,hogy ott a bébink.Tehát nemtudom,hogy oldhatnám a feszültségét,mert nem mer szexelni!Tanács?Ötlet?Van valakinek?
2011. ápr. 27. 10:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Az UH-s vagyok. Szerintem beszélgess vele, hogy miből gondolja, hogy árt neki? Miért frusztrálja a pocid? Az én férjem szexinek tartja, szerencsére, így alig várom már a htvégét :-) Mi is félünk, de óvatosan és finoman megpróbáljuk. Bízom az érzéseinkben és hogy megérezzük, ha baj lehet belőle. A beszélgetés szrintem a legjobb dolog :-)
2011. ápr. 27. 10:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta,nem velem van a baj,hogy pocis vagyok,neki is tetszik,hogy "formásodok",csak szerinte fura,hogy ott benn nem messze "tőle" van a baba.De azért igyekszem megbeszélni vele,bár nem akarok erőszakos lenni.
2011. ápr. 27. 10:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Persze megértelek :-)

Tudod már a nemét? Nekünk tegnap kiderült. Kisfiúnk lesz!

Bolodg babavárást!

2011. ápr. 27. 10:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Nálunk valószínűleg 70 %-ra mondták,hogy kislány!Egy fiúnk már van,de végülis mindegy.Gratulálok nektek,szintén Boldog Babavárást kívánok nektek!
2011. ápr. 27. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!