Ez jósló lehet? Vagy volt aki így kezdte, és szülés lett belőle?
Figyelt kérdés
15,10,8,5 percenként keményedik a hasam felülről kezdve, fájdalom nem jár hozzá. Tegnap este viszont keményedés közbe éreztem egy enyhe deréktáji fájdalmat. 37 hetes vagyok, UH szerint viszont 39 (tudom erre nem szoktak alapozni) Volt akinek így indult meg a szülés?2012. márc. 26. 13:35
11/56 A kérdező kommentje:
Ez a gyanús nekem is, hogy semmi görcsöm nincs, de tényleg semmi, csak keményedik a hasam... és az egész... nem viccből írtam ki a kérdést. Én se tudom mi lehet ez. Egyszer fájdult meg fürdés közbe a derekam, ennyi. Lehet ilyen rejtett vajúdás? Én úgy tudtam nem egyből 2 percesekkel kezdődik.. most várom a fájásokat
2012. márc. 26. 14:48
12/56 A kérdező kommentje:
Ja és kb 40 mp ig tartott, és egyedül vagyok itthon a párom kb 2 óra múlva ér haza. Csak feleslegesen nem akarok 'izgalmat' kelteni, legfőképp kórházba menni, csak ha már ténylegesek a fájások :)
2012. márc. 26. 14:50
13/56 anonim válasza:
Persze, véletlenül sem akarlak szivatni. Mondjuk picit hamar kiszálltál, én egyszer 5 percesekkel másfél órát ültem a kádban, és leálltak.
De a derékfájás is jó jel, szóval lehet, hogy Neked épp nem fájnak annyira.
Telefonálj egyet, most ha bemész, megnéznek, még kora délután van, ha vaklárma, akkor haza is engednek szépen.
14/56 anonim válasza:
Ha egy órán belül van a kórház, akkor a férjedet még simán meg tudod várni szerintem.
Jól csináljátok!
15/56 A kérdező kommentje:
Igen egyrészt azért is szálltam ki hamarabb, mert ahogy keményedett a pocim szinte nyomódott felfelé vagy én nem is tudom, egy kicsit görnyedten ültem a kádba és aaaaaaaajjjj az nagyon rossz volt.
2012. márc. 26. 14:53
16/56 A kérdező kommentje:
40 km-re van a kórház
2012. márc. 26. 14:54
17/56 anonim válasza:
Értem. Persze, ha kifejezetten, kellemetlen, akkor ki kell szállni.
Várd meg a párod, de addig is feküdj le pihenni, aztán menjetek be. (Főleg ha nem szűnik addig! :o)
Ha még kívánsz valamit enni-inni, akkor nyugodtan, kell majd az energia!
Nagyon drukkolok!!
18/56 A kérdező kommentje:
Én nem bánnám, ha ma beindulna, mondom tegnap este is olyan érdekesen fájt picit a derekam. Meg hülyén fog hangzani, de mintha bugyborékolt volna ott lent valami, hirtelen azt hittem na jön a magzatvíz, de nem :(
2012. márc. 26. 14:56
19/56 anonim válasza:
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége! Írjál ám! :) (Legelső)
20/56 A kérdező kommentje:
Hát még én :) nemsokára a biztonság kedvéért megmosom a hajam, átnézem a cuccomat :)
2012. márc. 26. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!