2012- KISMAMÁK Tapasztalatok alapján, hány kg hízásra számíthatok? Bövebben Lent
90 kg-mal indultam azóta fogytam 4 kilót a rosszulétek miatt gondolom, nem vagyok egy nagy evő, ahhoz képest hogy ennyit mutat a mérleg, kb 75-nek szoktak saccolni.
A kérdésem az lenne, hogy persze a baba súlya meg a magzatvíz, miegymás miatt biztosan fogok gyarapodni, dehogy vajon lehetséges az is hogy még 20-30 kilót is hizzak?
most vagyok a 4.hónapban.
vagy ha valaki ilyen sokat hizik, az gondolom már az eléjétől kivánós és igy szedi össze magát,nem?
vagy 5 hónap alatt is lehetséges ez?
sajnos vizesedésre hajlamos vagyok, ez is számithat?
köszönöm a válaszokat!
Szia! 93 kg-val kezdtem a terhességet, fogytam hiztam fogytam hiztam.. 33 hetes leszek holnap és +3kg-ál tartok.
Ma voltam ultrahangon és megállapitotta az orvos,hogy körülbelül 2,2 kg lehet a babóca!
Ne izgulj biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz 20-30 kg-t hizni...
Én ugyanugy ettem ahogy előtte és rosszul léteim se voltak...ami azt jelenti,hogy egyszer sem hánytam egyszer sem voltak émelygéseim.
Szerencsés vagyok...
Neizgulj, azt mondta az orvosom,hogy ilyenkor a zsirszövetek átalakulnak, tehát tényleg nyugi!!!
Jó baba várást.
Annyit tudok még mondani,hogy ez a plusz 3 kg is nagyon nehéz, szóval készülj,hogy nehezebben fogod viselni a +3at mint valaki a plusz 20at akár.
Legalábbis én igy vagyok vele
Ebben a tempoban szerintem max kezdosulyodnal leszel szulesre, ami tok jo. Majd szules utan figyelj, noverem is igy volt, tulsullyal inditott, odafigyelt, vizesedes miatt soszegeny dietan volt, a cukorterhelese sem lett az igazi, meg jobban odafigyelt, kezdosullyal ment szulni, szules utan 10 kiloval volt alatta. De szoptatas alatt aprankent visszaszedte, vagyis nem aprankent, egy ev alatt feljott neki a 10 kilo ismet.
Nem hinnem, hogy te mar 20-30 kilot fogsz hizni, ha erosen vizesedsz meg akkor sem tudsz annyit felszedni a jelenlegi etkezesed mellett.
En elso terhessegem alatt hiztam 25 kilot, en mar az elejetol hiztam, mert sokat ettem, leraktam a cigit es kajaval kompenzaltam. Nem is vizesedtem semmit, ez mind hizas volt. Mondjuk annyira nem volt durva a helyzet, en igy lettem szules utan 77 kb a 178 centis magassagomhoz, igy senki sem akarta elhinni sem azt a 25 kilo pluszt. Meg utana vissza is ment a sulyom 60 kilora mire a fiam 3 honapos lett, en rosszul viseltem az ejszakazast, amiatt fogytam sokat.
Nem hinném, hogy 20-30 kg fog még feljönni.
Én egyébként 32 hetes vagyok, lassan 33 és rettenetesen vizesedek - ennek ellenére +5 kg-nál tartok (az elején 3 kg-ot fogytam), és van olyan, hogy egyik napról a másikra 2 kg eltűnik, ha lemegy a víz. Én 178 cm vagyok 75 kg-val kezdtem. Egyébként az a tendencia, hogy a nagyobb súllyal kezdők kevesebbet híznak, plusz ha figyelsz is, hogy ne szaladjon el a ló veled, akkor nem lesz gond. :))
Sok-sok boldogságot!
Én most 30 hetes vagyok és eddig 9 kilót híztam.
76 voltam az elején most vagyok 85.De most az elmúlt egy hónapba 1 kiló ment fel összesen.
Szerintem 20-30 kilót biztos nem fogsz hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!