Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2012- KISMAMÁK Tapasztalatok...

2012- KISMAMÁK Tapasztalatok alapján, hány kg hízásra számíthatok? Bövebben Lent

Figyelt kérdés

90 kg-mal indultam azóta fogytam 4 kilót a rosszulétek miatt gondolom, nem vagyok egy nagy evő, ahhoz képest hogy ennyit mutat a mérleg, kb 75-nek szoktak saccolni.

A kérdésem az lenne, hogy persze a baba súlya meg a magzatvíz, miegymás miatt biztosan fogok gyarapodni, dehogy vajon lehetséges az is hogy még 20-30 kilót is hizzak?

most vagyok a 4.hónapban.

vagy ha valaki ilyen sokat hizik, az gondolom már az eléjétől kivánós és igy szedi össze magát,nem?

vagy 5 hónap alatt is lehetséges ez?

sajnos vizesedésre hajlamos vagyok, ez is számithat?

köszönöm a válaszokat!

2012. márc. 19. 15:52
1 2
 1/14 Pető Vivien ***** válasza:
100%

Szia! 93 kg-val kezdtem a terhességet, fogytam hiztam fogytam hiztam.. 33 hetes leszek holnap és +3kg-ál tartok.

Ma voltam ultrahangon és megállapitotta az orvos,hogy körülbelül 2,2 kg lehet a babóca!

Ne izgulj biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz 20-30 kg-t hizni...

Én ugyanugy ettem ahogy előtte és rosszul léteim se voltak...ami azt jelenti,hogy egyszer sem hánytam egyszer sem voltak émelygéseim.

Szerencsés vagyok...

Neizgulj, azt mondta az orvosom,hogy ilyenkor a zsirszövetek átalakulnak, tehát tényleg nyugi!!!

Jó baba várást.

Annyit tudok még mondani,hogy ez a plusz 3 kg is nagyon nehéz, szóval készülj,hogy nehezebben fogod viselni a +3at mint valaki a plusz 20at akár.

Legalábbis én igy vagyok vele

2012. márc. 19. 15:58
 2/14 anonim ***** válasza:

Ebben a tempoban szerintem max kezdosulyodnal leszel szulesre, ami tok jo. Majd szules utan figyelj, noverem is igy volt, tulsullyal inditott, odafigyelt, vizesedes miatt soszegeny dietan volt, a cukorterhelese sem lett az igazi, meg jobban odafigyelt, kezdosullyal ment szulni, szules utan 10 kiloval volt alatta. De szoptatas alatt aprankent visszaszedte, vagyis nem aprankent, egy ev alatt feljott neki a 10 kilo ismet.

Nem hinnem, hogy te mar 20-30 kilot fogsz hizni, ha erosen vizesedsz meg akkor sem tudsz annyit felszedni a jelenlegi etkezesed mellett.

En elso terhessegem alatt hiztam 25 kilot, en mar az elejetol hiztam, mert sokat ettem, leraktam a cigit es kajaval kompenzaltam. Nem is vizesedtem semmit, ez mind hizas volt. Mondjuk annyira nem volt durva a helyzet, en igy lettem szules utan 77 kb a 178 centis magassagomhoz, igy senki sem akarta elhinni sem azt a 25 kilo pluszt. Meg utana vissza is ment a sulyom 60 kilora mire a fiam 3 honapos lett, en rosszul viseltem az ejszakazast, amiatt fogytam sokat.

2012. márc. 19. 16:02
 3/14 anonim ***** válasza:
Ez nagyon alkati dolog.Én a 2. gyerkőccel kb. 11 kg-ot híztam-62 kg-al kezdtem,170 cm vagyok-most,a 3. babával még semmit nem híztam-12 hetes vagyok-,viszont 65 kg-al kezdtem.Szerintem kevesebbet fogok felszedni.Most egyáltalán nem voltam hányós,de kívánós sem.Az 1. gyerkőcnél 17!!kg-ot híztam,holott 4 hónapig szinte semmit nem bírtam megenni.
2012. márc. 19. 16:06
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy 20-30 kg fog még feljönni.

Én egyébként 32 hetes vagyok, lassan 33 és rettenetesen vizesedek - ennek ellenére +5 kg-nál tartok (az elején 3 kg-ot fogytam), és van olyan, hogy egyik napról a másikra 2 kg eltűnik, ha lemegy a víz. Én 178 cm vagyok 75 kg-val kezdtem. Egyébként az a tendencia, hogy a nagyobb súllyal kezdők kevesebbet híznak, plusz ha figyelsz is, hogy ne szaladjon el a ló veled, akkor nem lesz gond. :))

Sok-sok boldogságot!

2012. márc. 19. 16:23
 5/14 timszy25 ***** válasza:

Én most 30 hetes vagyok és eddig 9 kilót híztam.

76 voltam az elején most vagyok 85.De most az elmúlt egy hónapba 1 kiló ment fel összesen.

Szerintem 20-30 kilót biztos nem fogsz hízni.

2012. márc. 19. 16:24
 6/14 anonim ***** válasza:
84 kg-mal kezdtem 4 kg jött fel a 23 hétig. Ne izgulj a babának add meg a vitaminokat gyümölcsben, zöldségben, tejtermékben, halban, kevés húsban. Az nem baj, ha te nem hízol, de a babád nőni fog. Én a terhesvitamintól is hízni szoktam. Állítólag a végéig még 5 kg jöhet fel a védőnőm szerint, de olvastam, hogy akár 13-16kg sem ártalmas.
2012. márc. 20. 09:33
 7/14 anonim ***** válasza:
33+3hetes vagyok. 10,5kg híztam eddig, az én kezdősúlyom is magas 77kg voltam (alacsony vagyok, szóval ez rengeteg). Én nem voltam hányós, nem eszem többet sem, mint terhesség előtt (mondjuk kevesebbet sem). Az elején egyáltalán nem híztam, nekem kb a 20-24. hét között jött fel sok (akkor volt karácsony, gyanús, hogy ezért), aztán megint leállt, most kb 4 hétig semmi, aztán hirtelen 2 kg-val több lettem. Remélem most már nem hízok vészesen, úgy számolok, hogy, ha nem vizesedek, akkor max heti 0,5kg-t hízok, tehát még 3-3,5kg. A vizesedés meg oké, hogy növeli a súlyt, de ha belegondolsz, az nem hízás, az nem marad meg, hanem hamar lemegy szülés után. Boldog babavárást!
2012. márc. 20. 09:56
 8/14 anonim ***** válasza:
az elsőnél 16kilót híztam, most vok 14 hetes a másodikkal és eddig nem híztam semmit. sztem nem kell feltétlen 20-30 kilót hízni. a gyerek a berendezéssel együtt kb 6kiló
2012. márc. 20. 15:58
 9/14 anonim ***** válasza:
Én sem hinném hogy 20-30 kilót még híznál, de az biztos hogy inkább a 6-8 hónap között lehet felszedni a legtöbbet.Az első babámmal 13 kilót híztam, míg a másodikkal 6ot, minden terhesség más úgy hogy ezt nem igazán lehet kiszámítani.
2012. márc. 30. 09:22
 10/14 anonim ***** válasza:
84 kg-mal kezdtem és 15 kg jött fel a végére, ebből amikor hazaértünk 3 kg maradt rajtam.
2012. márc. 30. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!