2012- KISMAMÁK Tapasztalatok alapján, hány kg hízásra számíthatok? Bövebben Lent
90 kg-mal indultam azóta fogytam 4 kilót a rosszulétek miatt gondolom, nem vagyok egy nagy evő, ahhoz képest hogy ennyit mutat a mérleg, kb 75-nek szoktak saccolni.
A kérdésem az lenne, hogy persze a baba súlya meg a magzatvíz, miegymás miatt biztosan fogok gyarapodni, dehogy vajon lehetséges az is hogy még 20-30 kilót is hizzak?
most vagyok a 4.hónapban.
vagy ha valaki ilyen sokat hizik, az gondolom már az eléjétől kivánós és igy szedi össze magát,nem?
vagy 5 hónap alatt is lehetséges ez?
sajnos vizesedésre hajlamos vagyok, ez is számithat?
köszönöm a válaszokat!
Én a kisfiammal 14 kg híztam.
Most 23 hetes vok és 6 kg híztam remélem max még 4 kg és ennyi!
Ja 78 kg-val kezdtem a terhességet!
Félek kicsit mert azt mondták hogy lányzóval sokat lehet hízni
Szerintem erre tényleg nincs egyértelmű képlet. Mindenkinek mást dob a gép. Viszont sokban rajtad is múlik, hogy hány kiló jön fel. Minél súlyosabb valaki a teherbe eséskor, annál kevesebbet kell felszednie. A lényeg a kiegyensúlyozott táplálkozás és a pici úgyis megszerzi magának, ami kell. Sajna, nekem terhességi cukorbetegségem van, így elég keveset lehet enni. Eddig 4 kg jött fel a 32 hétre, pedig elég sovány vagyok. Először bepánikoltam, hogy napi 1200 kalóriával hogyan tud szegény fejlődni, de a hasam nő, mint a bolondgomba, így megnyugodtam. A 20-30 kg-tól szerintem nem kell tartanod, hiszen lassan a felénél jársz és csak fogytál. Persze ez biztos át fog fordulni valamelyest, de nem kell aggódni. A vizesedésre pedig jó a torna. Vannak már egész jó kismamatornák és DVD-k.
Kitartás és jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!