Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2012- KISMAMÁK Tapasztalatok...

2012- KISMAMÁK Tapasztalatok alapján, hány kg hízásra számíthatok? Bövebben Lent

Figyelt kérdés

90 kg-mal indultam azóta fogytam 4 kilót a rosszulétek miatt gondolom, nem vagyok egy nagy evő, ahhoz képest hogy ennyit mutat a mérleg, kb 75-nek szoktak saccolni.

A kérdésem az lenne, hogy persze a baba súlya meg a magzatvíz, miegymás miatt biztosan fogok gyarapodni, dehogy vajon lehetséges az is hogy még 20-30 kilót is hizzak?

most vagyok a 4.hónapban.

vagy ha valaki ilyen sokat hizik, az gondolom már az eléjétől kivánós és igy szedi össze magát,nem?

vagy 5 hónap alatt is lehetséges ez?

sajnos vizesedésre hajlamos vagyok, ez is számithat?

köszönöm a válaszokat!

2012. márc. 19. 15:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
simán hizhatsz annyit ha sokat eszel én 55kb voltam és hiztam 89re .
2012. márc. 30. 10:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Én a kisfiammal 14 kg híztam.

Most 23 hetes vok és 6 kg híztam remélem max még 4 kg és ennyi!

Ja 78 kg-val kezdtem a terhességet!

Félek kicsit mert azt mondták hogy lányzóval sokat lehet hízni

2012. márc. 30. 12:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha vigyázol az étkezésedre, nem eszel annyit, első hónapokban esetleg kerékpározol, nem hinném, hogy feljönne még a 20 kg. Én eddig cseppet sem híztam, pedig 6 hetes vagyok. Nem vagyok hízós fajta, 57 kg vagyok most. (Vegyétek figyelembe, első babával vagyok 24 éves :D)
2012. márc. 30. 14:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem erre tényleg nincs egyértelmű képlet. Mindenkinek mást dob a gép. Viszont sokban rajtad is múlik, hogy hány kiló jön fel. Minél súlyosabb valaki a teherbe eséskor, annál kevesebbet kell felszednie. A lényeg a kiegyensúlyozott táplálkozás és a pici úgyis megszerzi magának, ami kell. Sajna, nekem terhességi cukorbetegségem van, így elég keveset lehet enni. Eddig 4 kg jött fel a 32 hétre, pedig elég sovány vagyok. Először bepánikoltam, hogy napi 1200 kalóriával hogyan tud szegény fejlődni, de a hasam nő, mint a bolondgomba, így megnyugodtam. A 20-30 kg-tól szerintem nem kell tartanod, hiszen lassan a felénél jársz és csak fogytál. Persze ez biztos át fog fordulni valamelyest, de nem kell aggódni. A vizesedésre pedig jó a torna. Vannak már egész jó kismamatornák és DVD-k.

Kitartás és jó babavárást!

2012. márc. 30. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!