Holnap töltöm a 41. hetet és be kell feküdnöm, szerdán pedig elkezdik a méhszájérlelést, mire számíthatok a továbbiakban? Tapasztalatok?
Nálunk ez úgy zajlott, hogy befektettek szerdai nap. Csütörtök reggel nagy labort csináltak (vizelet+vérvétel). Úgy volt, hogy csütörtökön megcsinálja az orvosom a császárt, nem vár tovább. De aznap reggel a vizsgálatok után azt mondta, hogy várunk még, hátha beindul.
Nem igazán örültem neki, mivel rettentően rosszul éreztem magam. Be is igazolódott, a labor eredmények nem lettek fényesek. Ezután elballagtam a kórházban a szobájához, ahol megkérdeztem, hogy ezekkel az eredményekkel meddig várunk még?! Azt mondta, hogy pénteken mindenképpen lépünk.
Úgy is lett ... sürgősségi császár. Az ultrahangból már toltak a műtőbe. Minden ami kockázatos tényező, az nálam már "kibukott".
Hál' istennek egészséges kislányunk született és nem volt semmi komplikáció.
De, abban a pillanatban, mikor megtudtam, hogy baj van és nem is kicsi ... ölni tudtam volna.
Könnyű szülést és reméljük, hogy beindul a babód :]]
Igazából bármi lehetséges, egyik napról a másikra beilleszkedhet a babád és neki is indulhat a szülés magától.
Sokaknak bejön a méhszájérlelés, az oxitocin, a szülésindítás stb., de sok esetben ilyenkor császár lesz a vége. Bocsi, én sem ijesztgetni akarlak, de sajnos nekem is császár lett, mert lányom nem akart kibújni, a dokim elindította a szülést, de szerintem még nem volt kész rá a babám, a testem...és így nem is sikerült megszülöm.
Kívánom nálad jól süljön el!
Addig pedig próbálj meg sétálni sokat, és kapd el a párod egy menetre, hátha nálad ez beválik és megindul a szülés. Garancia nincs, de jobb mint a mesterséges szülésindítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!