Mennyi idő alatt nyílhat ki a méhszáj? 3 hete 2000-es volt, néhány napja sűrűn keményedik a pocim, nyilalgat a hüvelyem felé. Már 4X2 MagneB6ot szedek. Szerdán megyek dokihoz. Mire számíthatok? Tapasztalatok? 27 hetes km
Nekem a 20. héttől volt folyamatosan kő kemény. Kaptam magnéziumot rengeteget, majd 2000 lett a méhszájam a 20. héttől. 32. héten megindult a szülés, de visszatartották-infúziót kaptam-tachikard lett a baba-ctg fájástevékenységet mutatot, DE a méhszájam ugyanúgy 2000 maradt.
A 40. héten burkot repesztettek, indították a szülést.
Ez az én példám.
Nem feltétlenül nyílik ki. Egyébként nekem is nyílalt a hüvelyem, minden pillanatban azt hittem,hogy elfolyik a magzatvíz és megszülök, és mindez a 20. héttől.
En 31 hetes vagyok. Harom hete voltam dokinal, akkor csak rovidulve volt meg a mehnyak, szinten 2000-es. Most penteken ismet megnezte a doki es mar nyilik is, 2100-as.
Ez a masodik babam, az elsovel egyaltalan nem kemenyedtem a 37. hetig, most mar a 10. hettol napi 450 mg magneziumot szedtem, mert sokat kemenyedtem. Neha jobb volt, neha rosszabb. A poen az, hogy en nagyon mozgenyony es furge kismami vagyok (muszaj is, mert az elso gyermekem is meg baba szinte)
nah, hamarabb entereztem. Folytatom.
Szoval sokat mentem, mozogtam az egesz terhesseg alatt, meg dolgoztam is bo ket honapot, megsem tortent semmi gond. Az elmult negy hetet a szuleimnel toltottem, agyon voltam kimelve, nem kellett emeletrol babakocsit, gyereket cipelnem, nem kellett orakat tolnom a bevasarlas es az egyeb ugyintezes miatt, nem kellett minden nap fozni, mosni, takaritani es mar nem is dolgozom. Sokat fekudtem, tv-ztem, jatszottam a fiammal, kifekudtem az oldalam, erre epp most kezdett el nyilni a mehszaj. Ki erti ezt???
Most nekem duplazni kellett a magnezium adagomat, igy ismet joval kevesebbet kemenyedek.
Szerintem kerdezd meg a dokidtol, vagy jarj utana annak, hogy a napi 4x2 magneb6 jo-e neked.
Egyreszt azert, mert draga, egy vagonnal kell szedni belole, masreszt meg nem is valami fergeteges a magnezium tartalma. 48 mg van egy szemben. Igy most te marekszamra szeded, megis annyit viszel be vele, mint mas fajtabol 1-2 szemmel, raadasul haromszor annyit koltesz ra.
Nezz utana a magnerotnapk, magnex-nek, vagy magnesii citrici-nek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!