Ha valaki nem jár szüléselőkészítőre, az "para"?
én nem mentem,de nem is bántam.
a másik meg az hogy nagyon sok könyvet elolvastam szülésröl stb!
erre arra ébredtem hogy 2 percesek voltak a fájásaim,azt hittem már rosszul látom az órám,magzatviz elfolyt.úgyhogy borult igazabol minden,egyböl mentünk a korhazba.
huha utolsó, ez izgi!!!! :)!!!
Köszi a válaszokat, most megnyugtattatok. Én már rémeket láttam, meg hogy én vagyok a lehető legfelkészületlenebb kismama, és emiatt lesz majd biztosan hosszadalmas, meg fájdalmas, meg még a jó ég tudja milyennek írtam le a szülésemet előre... Majd akkor inkább csak olvasgatok nyugiban tovább :).
Nekem az a véleményem, hogy egy szülésfelkészítő nem tud felkészíteni a szülésre.
Azt magadtól is tudod, hogy nagyjából mire számíts, de semmilyen felkészítő nem tud téged arra felkészíteni, hogy TE személy szerint hogyan éled meg a szülést.
Ami lényeges, hogy hogyan lélegezz, és társai, azt meg a szülésznő is elmondja, ott élesben:)
Én elmentem egyetlen ilyen órára, amikor szülésvideót vetítettek, nem magam miatt, hanem a párom miatt.
Megmondtam neki nézze meg, nagyjából ez várna rá, döntse el, be akar-e így is jönni. Én nem éreztem szükségét, hogy felkészítésre járjak, mégis megszültem:)
Igazából gyerek még nem maradt bent, felkészítés nélkül is tuti biztosan kijön:D:D:D
Nem mentem, pedig 5 percre sincs a klinika, ahol szülni fogok. Abszolút nem akartam ilyenen részt venni.
33 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!