Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Angliában hány alkalommal...

Angliában hány alkalommal kell elmenni szüléselőkészítőre?

Figyelt kérdés
Mert én kaptam időpontot május 17-re 14 órára meg 25-én 18 órára? Mind kettő ugyanarról fog szólni?
2011. ápr. 1. 16:16
 1/6 anonim válasza:
Nem, emlékeim szerint az elso inkabb a szulesrol a masodik meg a baba gondozasrol szolt. De minketton majdnem elaludtam. Elso baba?
2011. ápr. 1. 18:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, első baba. 3 időpontot kaptam: az egyik a szoptatással kapcsolatos, a 2. egy egészségcenterben, a 3. meg a kórházban lesz.
2011. ápr. 1. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:
En is Angliaban szultem es nekem nem volt kotelezo ilyesmire mennem. Nem is adtak idopontot automatikusan. Kernem kellett volna, de mivel keso este volt, nem mentem. Nem is lett semmi bajom, nagyon hamar megszultem es tajekozott, jol informalt voltam mindenben.
2011. ápr. 1. 20:31
 4/6 anonim válasza:
En nem talatam hasznosnak egyik orat sem. Nem volt kotelezo menni, de mivel elso babarol volt szo es anyukam nyilvan nem rohangalt át Mo.-rol segiteni gondoltam miert ne. Fizetosre is lehet menni, az nyilvan hasznosabb, meg tobb ora, meg reszletesebb. Az en velemenyem szerint itt alapvetoen nagyon tudatlanok a nok, ezert az ilyen NHS altal tartott ingyenes orakon olyan dolgokat mondanak el, amiket egy rendes magyar 14 eves kislany mar reg megtanult. Ugyhogy ne nagyon sokkold magad, ha nincs kedved elmenni. En most varom kettesket, o is itt fog szuletni persze. Merre vagytok?
2011. ápr. 1. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:

en is elmentem az NHS altal szervezettre, az elso szoptatasrol szolt, a masodik szulesrol, de igy utolag azt mondom, hogy nem sok ertelme volt. A masodik gyereknel mar biztosan nem fogok elmenni egyikre sem.

HA van idod ra, akkor szerintem menj el, de ne hidd, hogy tul sok ujat hallasz ott.

2011. ápr. 1. 23:21
 6/6 anonim ***** válasza:

En voltam a tegnapi 20.31-es valaszolo. Egyetertek az utanam kovetkezo 2 beiroval. Nem hiszem, hogy sok ujat hallanal. Eleg ha az ember kerdez a noi rokonaitol, internetes forumokon (akar magyar, akar angol) rengeteg infot lehet kapni tobbi kismamatol, foleg olyantol, aki mar szult meg volt terhes korabban. A kulonbozo velemenyekbol meg ossze lehet rakni a kepet. Bizonyos dolgokat meg inkabb az orvostol kerdez meg az ember. Gondolom te is, mint az angliai magyar kismamak 80-90%-a, fogsz majd haza utazni magyar nodokihoz vizsgalatra. Sot lehet mar van is otthon dokid. Ha valami nem tiszta, hivd fel innen. En is ezt ettem mikor 28hetesen a sok gyaloglastol barnas folyasom lett es panikolni kezdtem.

Amugy az itteni terhesgondozastol sem kell sokat varni. Itt nem ajanljak a terhes vitamin szedeset se, azt mondjak eleg a zoldseg, gyumolcs. Nem ajanljak a magnezium, kalcium stb szedeset. Az angol nok azt se tudjak minek kellene Magne B6-ot szedni pl. Az egyetlen amit reklamoznak a folsav es kesz ,kalap.

Ha itt koraterhesen verezni, barnazni kezd az ember, nem adnak progeszteron-utanpotlast, hogy a terhesseg megmaradjon.

Engem meg a midwife is letolt mint allat, mikor ra mertem kerdezni milyen mellszivot ajanlana (kezit, vagy elektromosat). Persze ez csak egy midwife, vannak itt is rendesebbek, meg kevesbe kedvesek. De azert az itteni gondozas eleg laza.

2011. ápr. 2. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!