Mi történik az első alkalommal? Milyen vizsgálatok vannak, hogy zajlik ez az egész?
Figyelt kérdés
Múlt hét hétfőn teszteltem pozitívat, felhívtam a nőgyógyászomat, ő adott nekem holnapra időpontot, mondván, hogy ráérek akkor menni.
Utolsó menzeszem első napja júni.20-a.
Mi fog történni? Gondolom lesz UH. Hogyan zajlik az első "látogatás" a nőgyógyásznál?
2011. aug. 1. 12:12
1/5 anonim válasza:
Hátha segít....
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
2/5 anonim válasza:
Először is gratulálok! A doki meg fogja kérdezni, hogy védekeztél-e, meg akarod-e tartani, mikor volt az utolsó menzeszed. Utána manuális vizsgálat, ha nem volt 1 éven belül rákszűrésed, akkor általában azt is csinál, aztán hüvelyi UH-n megnézi a babát, hogy minden rendben van-e. Ha már van 6 hetes a terhesség, akkor megnézi a szívhangot is. Aztán javasolja, hogy keresd fel a védőnőt a lelettel, mert tőle kapod meg a terhes kiskönyvedet. Nálam ennyi volt. Még egyszer gratulálok!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszöm a válaszokat!
2011. aug. 1. 12:26
4/5 A kérdező kommentje:
És a gratulációt is!!! :))
2011. aug. 1. 12:27
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is aznap volt az utoldó mensim első napja, mint neked! Én már egyszer voltam orvosnál, de akkor csak megtapogatott és azt mondta, h puhább és nagyobb a méhem, ami terhességre utol. Én szerdán megyek uh-ra, akkorrra kaptam időpontot! Légyszi írd majd meg, hogy mi volt tegnap a dokinál! Amúgy grautálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!