Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valaki nem jár szüléselőkés...

Ha valaki nem jár szüléselőkészítőre, az "para"?

Figyelt kérdés
Én vidéken lakom, innen elég nehéz akárhova is bejárogatni, főleg így a vége felé. Van itt olyan anyuka, aki nem volt, és úgy szült? Vagy olyat "nem is lehet"? Csak segítenek helyben, hogy hogy kell csinálni, . Nem?

2012. márc. 25. 19:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én sem jártam! Barátnőmtől kérdeztem pár dolgot ami érdekelt, bár mikor idő volt, semmire nem emlékeztem, csak arra, hogy ne ordítsak, akármennyire is fáj, hanem azt az energiát is összpontosítsam lentre.

De egyébként ezt a doki is mondta, és folyamatosan mindenki segít, mondja mit csinálj.

2012. márc. 25. 22:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem jók a szülésfelkészítők. Nem ismeretlen a kórház, megismersz pár dokit, szülésznőt, láthatod a szülőszobát és nálunk tök jó dolgokat mondanak. Nekem segít abban, hogy fejben fel tudjak készülni és ha érdekel valami, utána tudjak nézni.

Lehet korábban is menni, nem kell feltétlenül az utolsó pillanatra hagyni én most vagyok 26 hetes és ez lesz az 5. alkalom. Ha meg tudja valaki oldani, szerintem hasznos!

2012. márc. 26. 09:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Az én dokim, kifejezetten mondta, hogy ne járjak, tök felesleges. Majd úgyis mondja mikor mit kell csinálnom... :)
2012. márc. 26. 14:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi se járunk, bár én tavaly sajnos 22 hetesen átestem az egészen, így tudom mivel jár, ennél csak jobb lehet, a mostani babánkkal. Párom is bent akar lenni a szülésnél, az elsőnél amikor beszélgettünk róla kézzel-lábbal tiltakozott, de most nem akar egyedül hagyni, bár akkor nem értesítették. Mondjuk a légzéstehnikát én se tudom, hogy könnyebb legyen. Ott a dokik akik voltak azt mondták lélegezzek ahogy tanultam. Orvosa válogatja. Most magándokihoz járok és remélem segíteni fog.

Hány hetes vagy?

(25 hetes kismama)

2012. márc. 26. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!