SEGÍTSÉG! Orvosváltás? -14 hetes kismama! Bövebben. Lent
15 Hetes kismama vagyok és eddig magánrendelőbe jártam a nőgyógyászomhoz, aki magán klinikán vezet szüléseket, és pár héttel ezelőtt megkérdeztem tőle,hogy mik a lehetőségek a szüléssel kapcsolatban, akkor azt a választ kaptam hogy most keres egy állami kórházat is ez mellé,hogy ott ne kelljen a nőknek sok-százezreket fizetniük egy szülésért.
legutóbb mikor voltam nála, ismét rákérdeztem,hogy talált e valamit, mire mondta hogy sajnos nem, tehát csak a magán klinika marad, ha ragaszkodok hozzá,(mint orvoshoz) esetleg meg lehet oldani olcsóbban (az is több mint 200ezer ft) meg kell beszélni ott valakivel, mert állítólag hogy ne veszítsenek annyi pácienst el így tudják lejjebb vinni az árakat.
teljesen tanácstalan vagyok, az orvossal eddig meg voltam elégedve, de nekünk ez rengeteg pénz és sokan azt mondták ha még össze is tudjuk szedni a pénz, akkor is inkább ezt a babára kéne költeni mikor már megvan, mert arra nagyobb szükség van.
Ismeretlenül nőgyógyászt váltani nehéz dolog, szóval bajban vagyok! Szeretnék egy nagyon megbízható orvost :(
Keress másikat. Sokan szülnek egyébként fogadott orvos nélkül, ez is egy opció. Én pl. magánorvoshoz járok a vizsgálatokra, ő nem vezet már le szüléseket, így fogadott orvos effektíve nem lesz, csak szülésznő.
32 hetes kismama
14-15 hetesen simán váltanék orvost, ha nem akarnék a magánklinikán szülni.
Kérdezz körbe, találd ki, melyik kórház a szimpatikus neked, és keress ott egy számodra megfelelő nőgyógyászt.
Második gyerekemmel én is ilyen koromban találtam ki, hogy mi legyen (az első gyerekem orvosa elment magánklinikára, nem akartam követni, mert tudtam, hogy találok hasonló figurát mint ő). Végül nem bántam meg, a második orvosom ezerszer jobb volt, mint az első!!!!
Kedves utolsó, ez nem a Róbert klinika, hanem egy másik. eldöntöttem hogy mást választok, sajnos csak az anyagiak nem engedik ezt a lehetőséget. sőt már azon is gondolkodok,hogy nem fogadok orvost csak szülésznőt, ugyis mindenhonnan azt hallom, hogy az orvos csak a végén jön be :(
Budapesti vagyok, és itt is keresek korházat, nekem a lényeg, hogy apás szülés lehessen, legyenek alternatív lehetöségek, és lehetöleg ne 6-járjunk egy zuhanyzóba!!
ma megyek a védönöhöz,kikérdezem erről, hogy mit gondol és mit ajánl.
:-)
Harmadik gyermekem születése előtt váltottam és nagyon elégedett vagyok a dr Kassai Enikővel.
Magánrendelés 6-10 között vérvétel, uh, teljes körű terhesgondozás stb, istvánban lehet szülni vele, 50-70 egy szülés, kedves, aranyos, türelmes, négy gyermek anyukája. A kórházban is van alapítványi szoba, ha magányra vágysz, de azt a 3-4 napot ki lehet bírni a nem fizetősbe is. Szülőszoba kulturált, korszerű, egyszemélyes, apás... [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!