Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortusz vagy örökbe adás?

Abortusz vagy örökbe adás?

Figyelt kérdés

második gyermekemmel vagyok terhes,a férjem lelépett,nagyon sok adóssággal hagyott is,meg a 2 éves lányommal.nem tudok így még egy gyereket bevállalni,így se tudom még hogyan lesz,nem hogy még egy gyerek.

de nem tudom mit csináljak.

2012. márc. 24. 09:08
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz döntés,érdemben nem tudok segíteni,de kívánom,hogy a legjobb döntést hozd meg!
2012. márc. 26. 09:13
 32/41 anonim ***** válasza:

27-es válaszolónak: nem tudom hol laktok, de nálunk akkor vág ki az ember fát a kertjében, amikor akar, senki nem szól érte. A kapu/kerítés előtt, közterületen lévő fák kivágásáért szólhat csak az Önkormányzat, de alapvetően azokat a fákat is kivághatod, ha telepítesz a helyükbe másikat.

Azt nem vonom kétségbe, hogy az örökbefogadó szülők nagyon tudnak szeretni egy kisbabát/gyereket, nem is az ő szülői/nevelői képességeik itt a kérdés, hanem, hogy az ember le tud-e mondani a megszületett babájáról. Mert erre nem mindenki képes, és ez az amit el kell fogadnunk. Az biztos, hogy nekünk, akik csak elméletben foglalkozunk ezzel a kérdéssel, nagyon könnyű bármelyik oldal mellett is letenni a voksot.

2012. márc. 26. 09:15
 33/41 anonim ***** válasza:
13%

Szia

Nem olvastam végig az összes hozzászólást, mert már az elején felhúztam magam.

Ez az én véleményem:

az abortusz gyilkosság. Az örökbeadás, mondjuk a gólyahíren keresztül pedig megváltás. Hívd fel őket és kérj segítséget. Ismerek anyát, aki ezt tette és tudta hova kerül a babája, így könnyebb volt neki, hogy tudta: mindent megkap.

2012. márc. 28. 13:31
 34/41 A kérdező kommentje:
voltam orvosnál,6 hetes van szívhangja.marad a baba,nálam.
2012. márc. 29. 10:08
 35/41 anonim ***** válasza:
0%
Ez meg a legeslegjobb döntés, amit hozhattál. Szívből gratulálok és kívánom, hogy megoldódjanak a problémáitok! Jó egészséget nektek és minden jót!
2012. márc. 29. 10:10
 36/41 A kérdező kommentje:
anyu mondta olyan nincs hogy ne legyen valahogy.ők is küzdöttek sokszor mert nagyon nehéz helyzetbe voltak,mégis itt vannak./mi 3-an vagyunk testvérek/
2012. márc. 29. 10:10
 37/41 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon örülök, hogy így döntöttél. Életed legszebb perceit fogják okozni a gyermekeid. Sok egészséget, örömöt, kitartást neked. Légy erős.

2012. márc. 29. 10:24
 38/41 anonim ***** válasza:
Gratulálok, szerintem jó döntést hoztál :)
2012. márc. 29. 12:59
 39/41 anonim ***** válasza:
Én is gratulálok, édesanyádnak igaza van! Ha van támogató családi háttér, akkor meg fognak oldódni a problémák. Jó egészséget kívánok nektek!
2012. márc. 29. 13:07
 40/41 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is nagyon-nagyon örülök és gratulálok a döntésedhez! Sok sikert kívánok nektek, remélem, hamarosan egyenesbe jön az életetek és minden rendben lesz!
2012. márc. 29. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!