Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortusz vagy örökbe adás?

Abortusz vagy örökbe adás?

Figyelt kérdés

második gyermekemmel vagyok terhes,a férjem lelépett,nagyon sok adóssággal hagyott is,meg a 2 éves lányommal.nem tudok így még egy gyereket bevállalni,így se tudom még hogyan lesz,nem hogy még egy gyerek.

de nem tudom mit csináljak.

2012. márc. 24. 09:08
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
79%
mennyi idős terhes vagy?
2012. márc. 24. 09:18
 2/41 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem tudod vállalni, akkor mindenképp menj abortuszra. Nézd a már meglévő gyerekedet, őt nem veszélyeztetheted. Ha egy gyereket is nehezen tartasz el, akkor ne szülj még egyet. Nem leszel gyilkos, de ha megtartod, akkor viszont felelőtlen anya leszel, aki csak potyogtatja a semmire a gyerekeket! Ha örökbeadod, lehet, cigányok közt nő fel egy árvaházban, ezt a sorsot szánod neki?
2012. márc. 24. 09:21
 3/41 anonim ***** válasza:
83%
Sajnálom, hogy így alakult, de nem tud otthagyni szerintem a sok adóssággal, főleg ha az ő nevén is van. Menj el egy jogi tanácsadásra, az első úgy tudom ingyenes. A bíróságon pedig majd nem kell fizetned, mivel állami támogatott vagy. Ha van munkahelye pedig, automatikusan fogják majd le a neked járó juttatásokat!
2012. márc. 24. 09:24
 4/41 anonim ***** válasza:
65%
Tesóm 17évesen szült, örökbe adta a gyermekét...most 34 éves, de sosem tudta feldolgozni ezt, kicsit meg is zakkant!! Lehet, hogy te sem tudnád túl tenni magad rajta:(
 5/41 A kérdező kommentje:

múlthéten voltam,akkor azt mondta a doki bő négy hét,szűk 5.

szerdán kell vissza mennem h van-e szívhang.én az örökbe adást,csak is normális szülőknek szántam,csak attól félek ha kihordom,megszülöm,és örökbe adom,akkor abba bele szakad a szívem.

6/41 A kérdező kommentje:
az adósság mind az én nevemen van,a füzetéséből pedig már vonnak 20% gyerek tartást az előző házasságából született gyermeke után,sok esélyem nincs.
2012. márc. 24. 09:26
 7/41 anonim ***** válasza:
86%
Már bocs, de az ilyen hímnemű embernek nem nevezhető abortuszmaradványnak kitekerném a nyakát!!!!!!! Selejt az ilyen!!
2012. márc. 24. 09:27
 8/41 anonim ***** válasza:
55%
www.valsagterhesseg.org oldalt nézd meg.
2012. márc. 24. 09:31
 9/41 anonim ***** válasza:
45%

Az örökbeadás Magyarországon titkos. Nem tudnád,hova kerül a gyereked,és milyen körülmények között él. Lehet,hogy 18 évesen felkeres,és megkérdezi miért dobtad el magadtól?

Ha anyagi gondjaid vannak,akkor ezt a terhesség és a szülés is szaporítja. Az örökbe adás majdnem olyan,mintha béranya lennél,csak éppen pénzt nem adnak érte.

Nekem is van ismerősöm,aki örökbeadta a gyerekét. Hiába ment férjhez és szült 2 gyereket,állandóan az örökbeadott jár a fejében. Ezért a kettővel sem tud jó kapcsolatot teremteni.

A te helyzetedben csak az abortusz jöhet szóba. Nem gyilkosság,mégha sokan annak is nevezik. Nyomorba szülni pedig felelőtlenség.

2012. márc. 24. 09:35
 10/41 anonim ***** válasza:
59%

A 64%-os rengeteg hülyeséget beszél!

Létezik Magyarországon NYÍLT örökbeadás amikor pontosan tudod kinek a javára mondasz le a gyermekedről!!!

Hívd fel a Gólyahírt!

[link]

Ők éppen ezzel foglalkoznak és nagyon kedvesek!

Nem mindenki képes az abortuszra. Ha te sem tudnál ilyen szörnyűséget tenni, hagyd hogy családban felnőhessen a kicsi.

2012. márc. 24. 09:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!