Mennyire vérzel abortusz után és mikor áll be ismét rendszeresre a menstruáció?
Szia, nekem eltartott 2 hosszú hétig is a 8 hetes missed ab, most volt megint 1 hónapja az már szüléssel együtt volt a vetélés 22 hetes terhesség szakadt meg, 1 hetet véreztem, és 4 héten keresztül maszatolás.
Ha nincs görcs, fájdalom és láz, akkor nincsen semmi baj. Úgy tudom 6 hét múlva kontroll van ilyenkor és ott UH-on megnézik hogy minden rendben van.
Vérezni egyáltalán nem véreztem már a kórház után, egy-két csepp volt maximum. Otthon 1-2 napig még voltak görcseim, azután ez is megszűnt.
Napra pontosan hat hétre rá megjött, utána a szokásos 29 naposra állt vissza.
nekem sokkal rosszabb azóta mint volt.... vagyis több a görcs, több a vér mennyisége is... most hormonkezelést kapok, lássuk utána milesz.....első voltam amugy..
én nagyon remélem , hogy végre ujra terhes leszek, és akkor egy ideig nem lesznek ilyen gondok se
szia
Nekem tavaly volt 13hetesen mised-abom.Mütét után nagyon véreztem de folyamatosan csökkent a mennyisége.3hétig véreztem,a mütét óta nem pontos a mensesem,nem olyan mennyisége sem mint elötte....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!