Lehetséges, hogy ez terhesség?
Régóta szeretnék babát és rengetegszer voltak "álterhességre" utaló jelek,ami persze azzal végződött,hogy késett,de megjött.
Most azonban meg vagyok kicsit ijedve.Február 3-9-ig tartott a menstruációm és Február 20.-án voltunk együtt a vőlegényemmel úgy,hogy abból lehetséges lenne a baba. Rá két-vagy három napra reggel mikor felkeltem olyan szédülés fogott el,mint még soha és hánytam is. Édesanyámnak,amikor elmondtam rögtön az volta kérdése,hogy nem vagy te terhes kislányom? Mivel már sokat csalódtam,így rögtön rávágtam,hogy hagyjuk,nem vagyok.Belül viszont motoszkált a gondolat,hogy mi van,ha mégis,így csináltam egy tesztet rá pár napra,amin először nagyon halványan látszott a 2.csík,de aztán eltűnt.Menstruáció előtt elkezdett feszülni a mellem,de PMS-nek tudtam be,ahogy azt is,hogy úgy éreztem meg fog jönni.Voltak alhasi fájdalmaim,de csak néha,nem folyamatosan. Március 2.-a környékén kellett volna megjönnie és én persze 3.-án rögtön teszteltem,de nagyon-nagyon halványan láttam 2.csíkot,ami persze eltűnt. 10 perc után tudom,hogy nem szabad leolvasni,mert válhat a negatív is pozitívvá,de pont főiskolára siettem,így csak beletettem táskába.Mikor végeztem ránéztem,persze ott volt a 2.csík láthatóbban,de gondoltam csak amiatt,hogy későn olvastam le már.
Most viszont 7.-e van és még nem jött meg. Néha érzem h meg akarna jönni. Fokozott nyáltermelést vettem észre és szokott égni a gyomrom.Mellem azóta is feszül,sőt tegnap este kimondottan éreztem,hogy nem volt valami kényelmes alvásnál,viszont a bimbóudvar nem sötétedett el,vagy az nem is kötelező?
Nagyon bizonytalan vagyok. Lehetséges,hogy korán teszteltem volna? Már nem merek bízni!:(
Ez már bizony pozitív, gratulálok! Az edzést talán hagyd abba kicsit, olyan 12 hétre :-) és kezd el élvezni, hogy sikerült!!
Ha bizonytalan vagy, tesztelhetsz még, ha erősebbet akarsz látni, 2 nap múlva, de szerintem felesleges!
Azután 6 hetesen irány a doki!
Boldog babavárást!
A mindjárt megjön érzés természetes, fogod ezt még párszor érezni :-) és még miket :-)!
A nyugalmad a legfontosabb!
Mit szólt a Vőlegény??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!