Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet bevenni terhesség...

Mit lehet bevenni terhesség alatt arcureg vagy homlokureg gyulladásra? Esetleg valami homeopátiát? 30 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 10:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia, Próbáld meg lámpázni nekem az sokat segített, (infra) Algopyrint is bevehetsz mert az gyulladáscsökkentő. Jobbulást kívánok.
2012. márc. 7. 10:34
 2/7 anonim ***** válasza:
szia nekem elméletileg semmi gyulladásom nincs. Viszont írtam fentebb kérdésbe, hogy a forró hő hatására főzés közben megfájdula homlokom. Ez is lehet gyulladás jele?Volt 3 hete egy náthám, de akkor nem éreztem, hogy lerakódott volna valami, és csak egy-két napig tartott. Lehet mégis abból marad volna?Amúgy nem fáj egyáltalán semmim, csak mikor főzök akkor a forró főzőlap fölé hajolva egyből fáj a fejem.
2012. márc. 7. 11:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sajnos eléggé képbe vagyok a témában, másodszorra jön az arcüreg gyulladás, először 30 hetesen, aztán most 36 hetesen. Az elsőnél végül a doki felirt maripen extra antibiotikumot.Mellette sok folyadék, infralámpa, tengeri sós oldatos orrspray, sok pihenés. Nasopax orrspray

Most kaptam Sinupret drazsét, napi 3x2, infralámpa és bioparox túlnyomásos inhalációs oldat, recept nélkül kapható és kimondottan arcüregre hat, helyileg ható antibiotikum, terhesen használható.

Jobbulást!

2012. márc. 7. 12:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat!Az infralámpátol még jobban fáj a fejem,ezért inkább nem használom.Sajnos én is otthon vagyok a témában,másfél év alatt legalább otszor volt ilyenem,de terhesen még nem,ezért nem tudom,mit lehet és mit nem.Második válaszolónak:ha gyulladásod lenne,azt nem csak fozés vagy goz folott éreznéd,hanem egyébként is.Nekem pl.minden alkalommal ugyanazon az oldalon fáj a homlokom.
2012. márc. 7. 18:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezeket ismeritek?Lehet valamelyiket használni?Nasonex,Nasobec,Nasofan-ezek vannak itthon.Esetleg Sterimar és Quixx?
2012. márc. 7. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Utsó vagyok, a sterimárt lehet!NEkem most ez a bioparox elkezdte kihozni a gyulladást, próbáld ki.

Az első terhességemnél a 9. hónapban jött az arcüreg gyulladás, a háziorvos azt mondta, hogy nem adhat semmit, vége ügyeletes kórház lett ahol érzéstelenítés nélkül felszúrták mindkét oldalt, na azt nem kívánom senkinek. Most inkább utána jártam, hogy miket lehet.

2012. márc. 7. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező!Köszi, hogy írtál nekem, 2. vagyok. Én viszont neked tanácsolom, hogy kipróbálhatod esetleg a kamillás gőzölést, vagy én szoktam vöröshagymakúrát csinálni olyankor amikor valahol lerakódásom van. Ez nem túl kíméletes, de nagyon hatásos. Félbevágsz egy vöröshagymát, megpucolod, és szemed alá dörzsölöd úgy hogy könnyezzen és marhára csípjen a szemed, akkor elkezd az orrod nagyon folyni és totál megtisztulsz. Ezt náthásan szoktam reggel-este és pár nap alatt teljesen megszabadulok a lerakódástól. Próbáld ki esetleg, hátha bejön! Jobbulást!
2012. márc. 7. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!