Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » NOrmális h 7 hetes terhesen...

NOrmális h 7 hetes terhesen egész nap rosszl vagyok?

Figyelt kérdés
Hányingerem van egész nap, éjjelre elmulik...reggel amint felkelek folytatodik..itt ott sur az alhasam is...normális ez?Alig bírok enni is...koszi a választ elore is
2012. márc. 7. 08:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Igen, normális, nekem a 18. hétig tartott. Kitartás!

30 hetes km

2012. márc. 7. 08:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Neked is hányingered volt és fájt a hasid?koszike a választ
2012. márc. 7. 08:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is egész nap rosszul voltam az előző két terhességemnél. Négykézláb közlekedtem már a wc csészéig. Arra vigyázz ha nem marad meg benned semmi még a víz sem akkor muszáj orvoshoz fordulni, mert infúzióra lehet szükség. Próbáltál b6 vitamint bevenni? Nekem még a limonádé enyhítette a hányingert.
2012. márc. 7. 08:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, még annyi, hogy nekem is szurkált és bele is nyilallgatott a hasamba.
2012. márc. 7. 08:55
 5/12 A kérdező kommentje:
nem, még nemprobáltam ilyet...hát holnapután megyek nogyogyászhoz rákérdezek adologra...a vérnyomásom is 80/61..koszi a választ...akkor ez teljesen normális igaz?
2012. márc. 7. 08:56
 6/12 anonim ***** válasza:

8.hétben vagyok.

Normálisak a tüneteid,legalábbis nekem is ezek voltak az előző terhességemnél is és most is.

A gyomrom is fájt felpuffadtam,kavargott,teltségérzet ha ettem ha nem ettem akkor óriási hányinger.

Emellett gyengeség,aluszékonyság,szagundor.

Segíteni valamelyest úgy tudsz,ha nem maradsz éhgyomorral.

Valamivel jobb ha tele a gyomor.Nekem az ásványvíz jött még be,a gyömbér tea,a kivi, a ropi.Friss levegő

12 ig hétig tartott első terhességemnél.

Legszörnyebb a 9.hét volt.11.héten már enyhülni kezdett.

2012. márc. 7. 08:59
 7/12 A kérdező kommentje:
koszi neked is a válszt...én még csak a 7 hétben vagyok, de majdmeg halok olyan rosszul vagyok...tegnap nemvolt ennyire szornyu de ma...borzaszto...es ma már szurkál a hasam is hol jobb hol baloldalt
2012. márc. 7. 09:01
 8/12 anonim ***** válasza:

6.válaszoló vagyok.

A hasszurkát nekem a meleg és a Mg B6 teljesen megszűntette.

A Mg-B6 jó a hányingerre is.

Ja és a vérnyomásom az előző terhességemnél 80/40 is volt,alig éltem,a pulzusom 100 főlé ment.

Azt hittem h valami nagybeteg vagyok,de nem és elmúlt és egy makk egészséges kifiam lett.

Most valamivel jobban vagyok,mint az előző terhességemnél,de a 9.hét még előttem van.

Aludj sokat és egyél sokszor.

2012. márc. 7. 09:10
 9/12 anonim ***** válasza:
sajnos nincs mese, ezt túl kell élni összeszorított fogakkal. már írta valaki, nem szabad megvárni, hogy elkapjon az éhség, mert akkor vége.. legalábbis nálam ez volt. 2 óránként ennem kellett valamit, persze gondolhatod milyen "étvággyal"... öklendeztem mindentől, már attól rosszul voltam, ha kinyitottam a hűtőt és megláttam mik vannak benne. reggel azzal keltem, hogy ég a gyomrom, az első utam mindig a WC-re vezetett, három kilót fogytam, sőt még sírtam is a tehetetlen állapot miatt.. aztán egyik nap felkeltem és furcsálltam is, hogy megszűnt az eget rengető rosszullét, amihez már szinte hozzászoktam. 3 hétig tartott, aztán szépen lassan kezdett visszajönni az étvágyam, mára már ott tartok, hogy egész nap csak ennék. egyébként nekem a védőnő azt javasolta, hogy igyak szénsavmentes hideg kólát, próbáld ki, talán beválik. na és persze kitartás, nem tart már soká remélhetőleg.
2012. márc. 7. 10:53
 10/12 A kérdező kommentje:
koszonom szépen, ezt azért jo hallani h nemcsak énvagyok így...Ez az elso rethességem, ugyh nemtudom h mire számitsak..Anyu meg aztmondta h neki nemvoltak ilyen tunetei....Hát akkor én naívan azt gondoltam h nekem sem lesznek...De tévedtem...Megprobálom azt a kolát, már tobbszor olvastam h jo lehet...koszi mégegyszer mindenkinek
2012. márc. 7. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!